Tuesday, November 22, 2011

Emas Untuk Harimau Muda (Malaysia)

Oleeeee oleeee oleee oleeee.... Kita menang!!! Kita lah juara!!!! Huyekkkkk!!!!! Malaysia menggenggam emas untuk Bola Sepak Sukan Sea... Itu lah lagu yang kami nyanyi sebaik sahaja gol terakhir dari kapten bola sepak Malaysia menembusi gawang gol.....Semua warganegara Malaysia yang ada di restoran D'Sayang tu bersorak, melompat, berpeluk dan menyanyi... Beauty?? Sama jugak la macam diorang sampai begenang air mata tanda kesyukuran... Alhamdulillah rezeki menyebelahi kita menenggelamkan kebongkakan negara Garuda yang telah patah sayap... Sesungguhnya Allah itu benci pada manusia yang bongkak, sombong dan angkuh... Kita menenggelamkan suara lebih 80 ribu penyokong Garuda di dalam stadium... MasyaAllah semangat juang yang ditonjolkan oleh pemain Malaysia membuahkan hasil... ;-)

Hari nih beauty pegi keje senyummmm aje... Bukak dan dengar hot fm begenang genang air mata terharu dengan aummmman dan kata-kata tahniah dari seluruh rakyat Malaysia... Itu lah penangan sukan negara kita... Dengan sukan menyatukan seluruh warga Malaysia... ;-)

Jom jom tengok aksi penyokong Malaysia di restoran tempat kami menonton ;-)

Masa ni terdiam dik kerana Gol di minit pertama oleh Garuda....

Semua masih rilek menanti sebab masih awal lagi game ;-)

Sempat lagi peace kan si bob ni ;-p

Dan beauty sempat syok sendiri... Huahahahaa ;-p

Kusyuk....

Dan Goalllllllllllllllllllllllll pertama buat Malaysia... Beauty tak sempat on camera tinggal abang ni je bediri ;-p

 Masih bertepuk tangan... Ehehehehheeee

Dan ni goal masa sepakan penalti.....

Semua bersorak gembira....

Huyekkkk!!!!

Dan semua bersorak gembira pd gol terakhir oleh badrul kapten skuad harimau muda...

Horeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Huyekkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Semua happy ;-)

Itu lah detik dan saat gembira kami penyokong Harimau Muda yang berjuang diperantauan... Cheee waaahhh... Syukur Alhamdulillah.... Doakan kemenangan lagi buat skuad harimau untuk perlawanan esok untuk penentuan Olimpik ;-)

No comments: