Tuesday, November 01, 2011

Cuk... ( entry jiwang karat )

Saje nak merepek ngade-ngade malam malam buta ni.. Sementara mata tak boleh lelap kan.. Sekarang ni dah terbiasa Mr. B panggil dengan nama lain selain sayang or ayang.. Iaitu Cuk.. Mula-mula tak suka tapi bila dah lama-lama terbiasa lak.. Lagi manje je kot dengar dia panggil guna nama tu.. Hik hik hik.. Gedix kan we ols ni ;-p ye la dengan sape lagi nak bemanja kalau bukan suami sendiri.. Takkan nak manje ngan suami orang kot... Coooiiii ;-p

Beauty pulak memang panggil B je la kan.. Senang simple dan best.. Tak pun panggil suami jek.. Sebab dia pun selalu panggil isteri gak.. Heheh.. Tapi kalau tiba time poyo-poyo beauty tu guna la kanda bagai dalam sms kan.. Budget orang dolu-dolu romantik ;-p huahahahaa...

Beauty suka orang manje kan beauty nih even mulut cakap tamau.. Huahaha!! Egois kan kan kan.. Tapi ego beauty nih hubby beauty tak kesah langsung dia buat dan panggil je apa dia suka even muka wifey dia moncong macam tikus mondok... Wahahaha ;-) lagi beauty kata tak nak lagi dia panggil dan cubit-cubit pipi orang tangan orang... Beauty pulak da meraung-raung tak nak tapi dalam hati suka... Ngade kan!! Bluweeekkkk ;-p

Oke la... Cuk bb da nak tido da ni.. Kepala dah kurang sakit... Nanaitzzz u ols ;-)



we are owest in love ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: