Tuesday, November 22, 2011

Badrol VS Fakri

Famous betol Badrol kapten skuad Harimau Muda Malaysia sekarang kan... Sampai beauty punya blog pun orang masuk sebab dia... Hueheheheee.... Good job adik Badrol... Opsss... Betol la adik kan sebab dia bawah 23...;-p Ai ahkak tapi tetap look young muda mudi gitu... mueheheheee ;-p Tak pe meh sini ramai-ramai masuk blog ahkak... ;-p Ha nengok print screen kat bawah nih....


Adik badrol nih we ols kat restoran semalam panggil dia PENGAWAS sebab rambut dia sejibon cam pengawas time time sekolah dolu dolu... Huahahahaa... Oke la tu pengawas ngan kapten tu tugas penting... Hihihiiii....;-p

Nak mention nama Fakri jugak bole tak?? Yang asik lepaskan bola tuh... Huiiii menyirap darah mak noks tengok dia tendang bola cenggitu... Rasa nak meletopsss jantung nih dengan degupan yang laju penangan si Fakri tu... Haduyai.... Tak pe kalo bukan sebab Fakri pun kita tak masuk final kan... Even semua orang kata nasib je si fakri tu dapat golkan di min terakhir lawan Myanmar... Muahahahaaaa... Oke lah asik cite pasal bola jek ari nih kan... Da nama pun tengah hangat.. Makan bola, tido bola, minum bola, mimpi bola, main "bola"?? whopssssssssssss!!!!!!!!! Laarrriikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! Muahahahaaaaaa ;-p Daaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

No comments: