Sunday, November 20, 2011

Malaysia VS Myanmar

Alhamdulillah sekali lagi rezeki menyebelahi Malaysia menang tipis 1-0 dengan Myanmar. Myanmar ni boleh tahan jugak laju dia main bola sepak. Menggelabah jugak la pertahanan kita defend their goal. Beauty semalam nengok bola kat umah mummy. Adik beauty tak yah cite tejerit-jerit nengok bola semalam. Bahahahah. Semua terus hilang ngantuk. :-) kemenangan adalah di minit-minit terakhir. Lemah jantung nengok bola nih ;-p

Oh ye, semalam beauty & group buat beauty workshop for UPM students. Alhamdulillah semua berjalan lancar even that is our 1st time buat workshop. ;-) seronok tengok semua peserta yang hadir gembira dengan apa yang mereka pelajari. Semua yang datang tu memang Zero about Skin Care and Make Up. Mujur kami bertiga handle if beauty sorang mau satu hari workshop tu bejalan. Ye lah nak kene hadap tengok sorang-sorang sampai diorang betul-betul faham ape yang di ajar ;-) harap-harap ape yang dipelajari serba sedikit dijadikan panduan dan ilmu untuk masa hadapan mereka di akhir pengajian nanti ;-) semua gambar beauty akan masukkan dekat blog Beauty With Mary Kay way nanti oke ;-) Ada majlis lagi beauty kene attend hari ni dengan hubby. Happy weekend guyzzz. Take care ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: