Tuesday, November 08, 2011

Aidiladha 2011

Assalam sayangs sayangs beauty semua... Coming back here with more piccas... Tak de lah banyak manapun kan tapi jadi lah dari tak dek. hik hik hik. Aidiladha kali ni beauty beraya di rumah kecil kami. But orang yang datang sume kate besar... Tak pe la janji ada rumah kan ;-) Last year beauty buat open house aidiladha kat rumah sewa... But now umah sendirik... Alhamdulillah ;-)

Raya kali ni beauty memang betungkus lumus masak sorang-sorang not like last year mummy datang tolong... Besilat-silat beauty buat semua kerja... but alhamdulillah selesai semua dan orang pun suka mamam beauty masak... Heheheee... Beauty buat laksa, rendang daging, nasi impit, kuah kacang, hubby de beli lemang sikit... Risau gak tak cukup.. Nasib semua cukup... Thanx to family yang datang beraya umah beauty & hubby... Konvoi ramai-ramai lagi... Syok betol!!! ;-) Pas pi umah beauty semua pi umah Mother In Law beauty.... then seterusnya diorang pi beraya kat klang tapi beauty & hubby menanti kengkawan datang rumah... =) Sayangnye masa kawan datang rumah lupa betul nak snap snap... Aduiyaiii sory ye kengkawan... Tak pe next time datang rumah kami lagi kami amik pict manyak manyak ;-) Jom layan sikit piccas eh... Ni pun bukan beauty yang snap, ade pembantu rajin nak snap sebab beauty busy di dapur ;-)

Budak-budak ni folo mummy beauty seronok nak datang rumah kak long katanya... Mak pak diorang pi umah pak ngah beauty dulu... hik hik hik.. Sampai-sampai hadap game!

Adik-adik ngadap PSP abang pulak ngadap iPad... aishhh...=) (tengok la dier da dumuk!! ekekeke ;-p)

Ni lah antara peserta awal yang sampai... Mummy & daddy, kanan tu abang sepupu beauty... Solo lagi oke...;-p

Tak senonoh ;-p

Alololooo tanjeeee ;-p

Pastu tak berapa lama rumah beauty penuh!!! Tadaaaa ;-)

Nih tanje kesayangan beauty... Adelia busyuk cayang ;-)

Pastu before gerak tempat lain amik gambor reramai... huyekkk!!! ;-)

Nih semalam family in law datang umah kami lak... Lepak layan MLM...;-) Sibling hubby semua zantanzzz oke... Beauty jek menantu pompuan sorang.. hik hik hik ;-)

Itu je la kemeriahan raya aidiladha beauty kali ni... Alhamdulillah semua happy even beauty sampai hari ni sakit badan and kaki... Tq kat hubby jugak take over kontrak membasuh pingganssss.. Ekekekee..... Oke u ols da abis cite... Nanti cite lain beauty hapdet if ade ye ye ye..;-) Daaaaaaaaaaaaa =)

No comments: