Friday, October 21, 2011

Tiket Moto GP


Yeaaaahhhh lai lai lai sapa mau tiket Moto GP??? Hangkat kaki!!! Ihik ihik.... Sape nak tiket senang jek.. Buat entry khas tuk beauty pastu puji puji beauty sampai beauty puas hati... aci tak cenggitu??? Ahahahhaaaa... Gile poyo kan nak mintak orang puji kite...;-p

Macam biasa hubby dapat tiket Moto GP... Dier suh agih-agih la kat kengkawan konvoi dan sebagainya... Tapi beauty de reserve 2 keping tiket tuk kawan blog beauty... Haaaaaa suke tak?? suke tak??? Dengan syarat dia kene ade blog pastu ade moto la nak konvoi ngan beauty and kawan-kawan... Pastu dia kene buat entry back link kat beauty bagi tau kenapa dia nak sangat tiket Moto GP tu... ;-) Tapi kalau yang menang tu tak de moto nak pi sendiri-sendiri pun bole jek... Janji buat entry tuh... Sorry la bagi tau last min kan... So beauty akan bukak benda nih sampai 3pm jek.. Pemenang bole amik tiket kat beauty malam ni jugak atau jumpa terus beauty hari ahad nanti di Litar Sepang...;-)

Okay, jangan lupa buat entry tuk nih ye..... Daaaaaaaaaaaaaaa ;-)



No comments: