Monday, October 31, 2011

Skuter Garage Open Workshop

Ellew.... Kite jumpa lagik... Ihik ihik ihik...;-) Saje je beauty nak story mory about majlis terbuka bengkel Skuter Garage... Tak tau la diorang ni buat makan-makan sempena apa sebenarnya nak kata deepavali sorang pun tak de yang beragama hindu... Pastu raya haji hujung minggu nih... Tapi dah orang jemput we ols bedal je la kan... Makan sedap pun.... huhuhuuu ;-) Beauty & hubby sampai agak lewat gak dekat kul 5.45 sebab hubby sibuk tukar cover set gilera dia... Masa tu la nak tukar nye pun... Hangin jek en en en...;-p Pastu konon beauty nak masak la jugak buat buah tangan hujung-hujung cari bahan nak masak carbonara nye tak de jual abis... Ade la dalam 5 kedai yang beauty pegi carik nak beli.... Tu pun kasi hangin satu badan gak... Nampaknya beauty masak masa open house beauty nanti la eh... ;-) So jom layan piccas... Nih from LX5.. Tapi bukan beauty punya camera... ;-( (sensetip betul bila masuk bab camera ni... tapi semalam hubby da kasi hint... yeyyyy!!!! ;-p)

Nih kawan mir buat... Comel kan... ;-)

Sedap tau...=)

Makwe sebelah tu dapat camera abis ngan kite sekali suh pose ;-p

Cumel kan kan kan... Ahahahahaa ;-p

Wink wink wink ;-)

Pakwe-pakwe yang lepak kat pantry... =)

Nih spageti...

Ray yang buat... Dap dap siap ada meatball ;-)

Mee rebus.... kuah dia tak hamik gambor ;-p

Kueh teow goreng bonda Mir masak... Dap dap!!!

Nih mamam ngan mee...

Agar-agar pandan feveret beauty ;-)

Ni motot yang ade tuk di repair...=)

Nih motor drag Mizi yang jambu batu!!! ;-p

Uiks.... Hehehehee ;-p

Nih Dik Mirul budak yang baik... =)

Nih BF beauty no. 4... Huahahaaa!!! No lah, ni BFF beauty & Hubby =)

Sesi menapau... Kang balik kompom Mr. B kebuloq... ;-p

Mizi & Ray the Chef!!

Mana saje ngan ipad nye...

BFF Forever...;-)

Peace yawww..;-p

Tu je la... Nanti continue pulak makan-makan kat umah beauty insyaAllah oke.... hik hik hik... Daaaaaaaaa ;-)

3 comments:

fatin hanani said...

hehe sedp la kek comey 2...nmpk pun menarik hehe
emm meriah ja :)

misz beauty said...

heheh... memang meriah syg.. ni baru separuh yg ade... kalo semua ada lagi la tak muat bengkel tu... hihihiii ;-)

fatin hanani said...

hehe akak tq so much :D