Monday, October 17, 2011

Pantene Audition


Assalam u ols... Yeahhh da petang baru nak hapdet blog kan... Busy gile kot... Haduii =(

Okay-okay short entry la eh beauty buat.. Last saturday & sunday mummy, lil sis & granny stay kat umah beauty.. Opkos la syok kan sebab hubby busy shoot so ade teman... So biasa la kalo family beauty datang opkos tak duk diam... Memasak tak benti benti dan mummy lak beauty nye auditer habis rumah kene re arrange balik... (dapur je la ;-p)... Pastu saturday nite tu beauty pi layan mamam kat Murni USJ kan... Layan carbonara, mummy mamam mee raja & lil sis oso granny mamam roti hawaiiiiiii... Wwwwwuuuuuu dap dap dap.... Before dat we ols pi singgah mydin subang beli barang sikit... Haaa tetibe je ade audition pantene kan... Beauty ingat bintang pantene jek cam cik ira masuk dulu... Rupenye bintang host... Hahahahaaaa... Nak tak nak da isi borang lil sis beauty cuba gak la kan... Nasib bole attend audition ahadnya so boleh study sikit...=) After mamam semua we ols balik lepak umah jek....

So ahadnya memasing busy la besiap kan nak pi teman lil sis audition... Yang lain ni besiap mengalahkan nak pi audition jugak... Wahahahaa ;-p Sampai semua orang kat situ ingat ngan beauty beauty sekali join the audition... Coooiiii... Ai da pencen u ols... Wahahahaa ;-p Jom layan pict and video makwe shanghai ni sikit...;-p

Ni la anak dara kesayangan mummy & beauty... Susah tau nak jaga anak dara manja ni... ;-p

But we love her so much... ;-)

video
Tu la dia sikit video of audition lil sis... Sedikit gugup but overall oke la for 1st time host audition kan... Selama ni asik audition nyanyi jek ;-p

Result tak tau lagi... Dapat ke tak ke she just accept sebab suka-suka nak cuba kan... So wish her all the best & luck...=) Oke Guyz kite sambung entry lain malam kang ye ye ye.. Daaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)









******entry short la sangat kan ;-p******

No comments: