Wednesday, October 19, 2011

New guest coming....


Hai sayangs sayangs semua.... Mesti semua tengah kesejukan kan skang ni coz hujan... Beauty pun sama dah la jaket duk dalam kete... Kete yang pakai... hik hik hik.... =D

Oh malam ni malam busy tuk beauty... Ade new guest tuk attend class beauty.... Pastu nak bekejar hantar barang customer lak after setel semua tu... Will be my long nite today... Nasib la incik hubby kene teman wifey malam ni ye ye ye... Tak tau la pukul bape baru sampai rumah malam ni... Tapi tak pe, demi my beloved customer pukul bape pun sanggup beauty hantar barang janji semua puas hati... kan kan kan ;-)

So u ols yang nak tengok piccas piccas my latest aktiviti malam ni esok beauty hapdet dan bole la tengok kat new entry blog http://miszbeautywithmarykay.blogspot.com ye ye ye ;-) klik kat link tu pun bole atau klik kat pict bawah ni.. ;-)



Okay sayangs... Balik keje nanti drive carefully oke... Lep lep lepiuuuu ;-)

No comments: