Monday, October 17, 2011

Muffey With The Babies

Hye sayangs sayangs beauty semua.. Okay this time pun short tak berapa short punya entry jugak.. heheheee... Kan ari tu beauty bagi tau muffey dah deliver baby tapi dah mati kan.. Aaaaa jangan tak tau selang dua hari kemudian dia deliver lagi sekor baby... Bole tak cenggitu?? Hihihihiii... And this time baby muffey survive... Dan sangat la comel cam CJ 7... Ahahahaa... Tu lil sis beauty yang kata..;-p Tapi hubby da kasi nama dia CUMEY... hik hik hik =D Ni la 3 ekor kesayangan kami skang dengan penambahan sekor kucing yang beauty amik kat umah bangi.. Kucing sekor lagi da hilang and si White pulak dah syok tinggal kat umah lama and tamau ikut kitorang.. Huiiii... Tapi sekali sekala we ols pi jenguk gak si White tu...=)


Ekceli mula-mula jumpa si Baby oren tu muffey garang betul tamo kawan.. Lama-lama dah dia pulak deliver baby and de susu dua2 ekor anak muffey dan Baby oren pun tumpang 4 kaki nenen... ihik ihik ihik... Dah la si Baby jadi anak angkat Muffey..;-) Jom layan 2 3 keping pict ye..;-)


Tengok la ngan Baby sekali masuk tido duk dalam kotak... Menyempit jek.... ;-p



Tu dia baby muffey si cumey... Betul tak cam CJ 7?? Ahak ahak ahak..=D


Ni suke tido kat tempat sedap =)



Ni bila cumey tido dalam kotak 2 ekor ni landing kat balkoni rumah bepelukan... ihik ihik ihik



Dats all for today... Nanti-nanti kita story mory lagi oke... Tonite beauty & hubby nak dinner kat luar.. Ye lah seminggu lebey stret masak kat umah so malam ni nak romantik-romantik kat luar pulak...;-p Daaaa u ols...;-)

No comments: