Monday, October 24, 2011

Happy Birthday Queen Of My Heart


Dah tamo sedih-sedih sangat pasal orang dah tak de... Now beauty nak share with semua orang today 24 Oktober adalah hari ulang tahun kelahiran bonda beauty.... Weeeeeeeee ;-) So now beauty nak nyanyi lagu birthday tuk bonda beauty....

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan bondaku Jamilah...
Allah selamatkan kamu...

Buat bonda yang anaknda kasihi... Selamat ulang tahun kelahiran di ucapkan... Anaknda doakan agar bonda sentiasa di bawah panji lindungan Allah swt... Dikurniakan kesihatan yang baik... Dimurahkan rezeki... Dan sentiasa dirahmati Allah swt... Tiada apa yang lebih di dunia ini melainkan bahagia dan bertuah anaknda menjadi anak kepada bonda... Terima kasih atas segalanya anaknda ucapkan... =)

Aaaaaaa present masih lagi tak jumpa... Bole tak cenggitu?? Bistu asik busy memanjang tapi hari tu de survey survey gak... Hihihihiii... Tak pe lah nanti dah tau pe nak kasi beauty show off kat u ols ye... Wohoooo ;-) Okay lah sayangs sayangs semua... Doakan bonda beauty sejahtera selalu hendaknya ya... Daaa ;-)

Amboiii... Merah nye bibir u nyahhh!!!! Oh bondaku memang malatops dengan lipstik merahnye... Dan comel dengan mata sepetnya... Hik hik hik ;-)

No comments: