Monday, October 31, 2011

Happy Birthday My Princess


Assalam & morning my dear readers... ;-) Today gonna wish my dear lil princess a Happy Blast Birthday to her... 31st October 2011... Every year beauty mesti pening bila masuk bulan oktober sebabnya 2 orang sekali gus punya birthday... Selang seminggu lak tu... If selang sehari bole gak sambut sekali... Hik hik hik....;-p

So today beauty will song a happy birthday song to my dear lil sis...

Happy Birthday to you....
Happy Birthday to you....
May Allah bless you Azwa....
Happy Birthday to you....

Yeyyyyy!!!!!! Adik along dah besar!!!! Tapi comel, nakal dan manja tetap sama jek macam dia tecik tecik... Ekekekeke.... May Allah bless you adik... Along doakan yang terbaik buat adik... Semoga adik menjadi seorang anak yang baik solehah, menjadi adik yang matang, dan adik sentiasa berjaya di bawah lindungan panji kebesaran Allah swt... =) Along love you so much!!!! ;-)

If u ols nak tau dia lah teman gaduh, dia lah teman gelak tawa, dia la teman sedih beauty... Beauty ada sorang adik je memandangkan kami berdua beradik jek... =) Today will see her and celebrating her birthday... Tomorrow insyaAllah will update tuk u ols okay... Jom ramai-ramai kita wish and pray for her...;-)

Me & My Princess... I love her so much ;-)

No comments: