Monday, October 03, 2011

Entry Akhir Dari Taiping...


Assalam sayangs sayangs semua... Hope sehat semua today... Beauty jangan ditanya sebabnya kepala rasa nak pecah tido 3 jam malam tadi baru sampai from Jengka Pahang coz jadi crew kat sana... Lebam gila dah ni.. Mata kuyu jek... Tak puas lagi landing kat umah hadap suami & anak-anak dah kene bangun awal pagi siap-siap pi keje... Nih mengira detik dan waktu nak balik umah je ni... huiiii...

Anyway back to the topic... Beauty nak kasi setel entry pi taiping hari tu... Beauty de bagi tau we ols after setel outdoor shoot tu we ols pi zoo taiping kan?? Haaaaaa malam tu tak terus balik... Deal ngan zack & wan hartini (mummy daddy Zara) jumpa kat zoo... So malam tu we ols cuci mata dalam night safari... Ingatkan mabeles seperti yang digembar gemburkan... Rupanya biasa je cam zoo negara cumanya besar la sikit dari zoo negara... Tak pe lah at least penah pi kan... Dan malam tu gak si suami kepada puan Beauty dengan gelojoh eksaited gile nak tengok oink oink... anda tau apa itu oink oink?? opkos la tau kan... Cuma nya binatang tu bukan yang kaler pink tapi dari baka lain... Siap memekak kat situ panggil binatang tu... Dan bile dia bangun mak aih bulu dia ala-ala mohawk... wakakakaaa =D Dia ngan zack dua-dua daddy ngan uncle zara ni macam-macam... Pening mummy & auntie zara dibuatnya... Ekekekeke =D After setel pusing zoo we ols gerak balik KL... Sangat flat tapi si suami dah rindu rumah nak landing kat rumah katanya... Zack & Wan offer stay homestay yang diorang duk pun tak mau... So nak tak nak kerah la dua tenaga yang dah nak habis ni begilir-gilir sampai la ke KL... Tesssss.... Memang mancabar tol... Penat siang tak habis lagi kan... Alhamdulillah kami selamat sampai ke KL...So jom kita nengok pict... Oh ye harap maklum beauty pakai baju kurung pegi zoo gara-gara dah malas nak pegi salin-salin baju sebab habis shoot pengantin pun dah lewat... Hamik kau pakai kurung tengok oink oink... Wahahahaa ;-p

While waiting for zack & wan we having dinner 1st... At Doli the femes kueh teow at Taiping... For us, it just not bad... Bunga Raya Char kueh teow is more delicious.. ;-)

Yeyyyy!!! Tren dah nak jalan... Zara owest muke cenggitu ;-p

Auntie sengih je la kan pegang popcorn untuk disuap kat zara =)

Cheeky gurl... Gewammmm!!!!

Kat belakang ada gajah tapi uncle tak bawak bounch card so nampak kami je la... hihihiii =D

Uncle ni dah macam our family photog... Since mummy & daddy zara kawen, pastu zara kecik baru beberapa hari lahir, then birthday party zara.. And now kat dalam zoo... Hehehee =D

Nih buaya tembaga... Tapi auntie cakap uncle buaya darat... Huahahaaaa ;-p

Aaaaa ni pulak feveret daddy & uncle zara... Selagi oink oink ni tak bangun daddy & uncle sibuk suluh suluh baling ranting... Ish ish ish ape la orang lelaki dewasa ni kan..;-p

Mummy kata zara duk ngan daddy dulu... Mummy nak posing ngan auntie... Oke la zara ikut je...=)

Oke family time!!!! Yipppiiiiiiii =)

Aaaa uncle & auntie semua pegi la night safari... Nanti bole tengok oink oink mohawk... Hihihihiii =D

Haaaaa dats all cerita ceritun di perak... habis sudah... Dimaklumkan pict incik hubby beauty nan hado dalam cerita ini sebab diz je yang pegang camera... Dan dier jalan bertiga ngan daddy zara & zara... Auntie ngan mummy zara jalan pelan-pelan kepenatan... Hihihi =D Oke kita jumpa di lain kali..;-)

No comments: