Thursday, October 27, 2011

CIAO SIMONCELLI

Beauty pernah kata hubby ada shoot mendiang Simoncelli in action kan.... Nak buh pict muka-muka mendiang memang tak sampai hati la kan... So beauty dapat pict ni from hubby dia tengah beraksi masa dia mula-mula jump into MotoGP Race....




Masa ni hubby on duty kat sepang... Banyak lagi pict mendiang simon ni tapi ni je yang beauty sampai hati nak buh kat sini... Beauty de tengok pict pict family mendiang... Bole tak tengok pict je hati beauty dah touching... Maybe bab bab eksiden moto ni ada related ngan family beauty so beauty memang cepat touching... ;-(

Nak tengok pict lain fb hubby beauty ada la... Bole pi tengok kat sana k... Ciao...

No comments: