Thursday, October 27, 2011

Birthday Treat For Mummy


Assalam and hye darlings darlings beauty... Today mau kasi hapdet entry pantas before start working... Pasal tu... Alahai pasal birthday bonda beauty... mummy la sape lagik... beauty memang suka panggil macam-macam nama tuk mummy... ikut mood... ihik hik hik... =D

Last monday kan birthday mummy, so beauty decided nak belanja mummy mamam-mamam kecila-kecilan just for our small family accept daddy is not with us on that day... Because dia sudey celebrate awal with mummy... Mulanya beauty & hubby decide nak pi Belangan Restaurant kat Empire Subang... Then hubby said dia call nak book asik tak dapat je... So after work terus pi redah sana la rupanya Empire still on construction... Ye la akibat letupan hari tu kan diorang still tak bukak lagik... Punya la upset sebabnya kat situ ada banyak makanan feveret mummy dan memang da niat lama nak bawak dia pi sana... Sudahnya sampai pening kepala pikir then kata putus terakhir we ols pi mamam pizza hut jek... Huiiii!!! Pizza hut tu ok sebenarnya but their served jek hampeh nak mampus tak friendly dan lembap!! Bukan nye ramai pun orang on that night... Just a few family jek yang ado... Sampai pinggan sudu garfu semua we ols amik sendiri kat meja sebelah-sebelah tu... Dengan sos banyak yang da habis... Lil sis da mengamuk membebel dah... So we ols buat pizza tu macam rumah we ols sendirik semua we ols amik sendirik...

Haishhh.. tutup la pasal ni kita continue pasal mummy... Beauty harap mummy suka kezutan yang dibuat sebab plan dengan lil sis suh lil sis ajak mummy konon-konon nak pi shopping la kan... huhuhuuu ;-p So that night birthday celebration going well & happy (accept the served) huhuhuhuuu... We loved mummy so much!!! Hadiah for mummy, she just want me to buy for her hijab... Then semalam dah beli dah tuk dia, dia pilih sendirik senang... Dan kalo nak tau, my beloved auntie pun nyibuk kata birthday dia next month pun da nak dekat so nak hadiah sekalik... Ahahahhaaa... Macam-macam la mak mak beauty nih.. So blanja la hadiah tuk dia sekali.... Kang next month kalo lambat wish tak de la dia majuk kan... Hik hik hik ;-)

So jom layan pict pulak ;-)

Pizza jugak akhirnya...
Waiting for food..
Amik pict birthday woman dulu... ;-)
Alololooo sepet tomey...=)
Cheezy lava nyum nyum!!!!!
Sepets family ;-p
Cayang mummy!!!
Hubby suh suap sup kat mummy... ihik hihik hik...
Pizza sampeiiiiii.....
Coklat kek yummy!!!
We both love mummy so much!!!!!
Happy family =)
My Hearts =)
Lumba nak suap mummy sampai panjang tangan beauty..;-p
Alololoo yang ni pun nak tanje tanje.. hik hik hik =D
Last but not least... ;-)

That all for mummy birthday celebration.... TQ guyz for your wish and pray for my mummy... Love u guyz tooooo ;-)

2 comments:

Anonymous said...

so sweet.. bestnyer dapat celebrate besday mummy... nora tompang gembira..., but sedih gak nora takder mama... huhuh... apapun selamat hari lahir kat mummy az, semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dirahmati Allah selalu... amin ya rabb..

yr fwen :), miszynora

misz beauty said...

tq so much my beloved friend for ur pray...

nora jgn cakap macam tu... sedih az =( mama nora pun msti sedih dengar... come let us pray together tuk arwah mama nora... semoga roh nya sentiasa tenang dengan punya anak yg baik macam nora...

p/s* mummy az pun nora bole anggap ur mum jugak... ;-)