Wednesday, October 19, 2011

Big Tq To Subhi Karim The Shooting Chef

Assalam and morning sayangs sayangs semua... Today beauty eksaited sangat sebab apa yang beauty nanti dah dapat sepenuhnya ditangan... Hari tu teaser je kan... Haaaaa even raya dah abis but beauty tetap gak nak haplod our Official Aidilfitri 2011 piccas... Hak hak hak... Well do i care janji piccas mak meletops nok...;-p Gile tenganga nengok pict we ols... ;-p Subhi Karim the best... We never regret hired him for capture our sweet & love moment... Hubby pun eksaited gak nak pi print besau-besau gantung kat dinding... Dia dah siap bahagi-bahagi kan wall umah tuh tuk piccas piccas yang ade... Hari tu from Adi Nang and now Subhi Karim... Weeeee syok nye raya!!! raya deepavali la kan akan datang... Ahahahaa ;-p Jom jom layan piccas... Jangan muntah darah nengok old bride nih yang hamik gambor cam newly wed oke... Wohohohooo ;-p






























Weeeeeweeeeweeee... Dah dah la tu ye kang ade lak muntah ijo nengok pict we ols... Yang lain we ols simpan di simpanan peribadi hubby nak buat album tu... Bole datang umah nengok ye ye ye... Huyekkkk ;-p Okay sayangs... Selamat bekerja... Daaaaaa ;-)

No comments: