Tuesday, September 06, 2011

Zara Ramadhania Birthday Party

Assalam u ols... Hope ceria pagi ni... Beauty awal pagi da bangun goreng kepok lekor untuk hubby pastu bawak pi opis sikit... pastu buat air susu hubby, air susu beauty... Waaaahhhh hari ni semua pun minum susu... Hihihii... Elok untuk kesihatan kan ;-)

Tak tau nape ntah semangat lebih hari ni... Ke sebab semalam dapat mam satay... Hihihihii... Ah semalam our friends buat open house kira birthday party gak la sempena sambut hari lahir princess nya si cute Zara Ramadhania... Ah makwe tecik nih lahir last year masa bulan puasa so mummy dia put her name ramadhania... ;-) Bak kata mummy Zara, dari nikah kawen sampai birthday zara semua uncle fizzy yang hambik gambor... Ihihihiii... pastu kalo dah nama uncle fizzy yang amik gambor opkos la kemain teliti sampai orang da nak balik tak dapat rasa kek dap dap birthday zara... hihihiiiii.....

Semalam la tetibe hubby message katanya mummy zara ajak datang rumah de makan-makan... Beauty opkos lah eksaited kan... Balik keje pi laundry kain dulu siap semua balik rumah mandi-mandi siap-siap then gerak ke Ampang... Nasib jalan tak jem... Cuma ada pulak jalan yang selalu we ols ikut tu di tutup bepusing-pusing u turn la jadinya kan... Nasib zara belum tiup lilin lagik... Hehehehee =D gambar best best semua walaupun payah sungguh nak amik pict anak dara auntie sorang nih... semua orang duk tolong agah dia... kelakau sangat... ekekekee..;-) jom layan pict lah oke.... =)

Pakwe ni awal-awal posing dulu... Si comel Darwish... =)

Oke pasang lilin....

Darwish pun nak tolong jugak... =)

Zara kepelikan ngan mummy & daddy.. hehehee

One happy family ;-)

Anak daddy =)

Anak mummy jugak... =)

Mummy Zara nak mamam kek....

Suke wat muka cenggitu ;-p

Alololoooo cayang Zara...=)

Zara nak potong kek sendiri!!!

Abis comot anak auntie nih..=)

Cheese kek yang yummy!!!!!

To my dear lil Zara Ramadhania... May Allah blessed you darling... be a good girl to mummy & daddy... be a successful doter to mummy & daddy... We all always love you... May you recover soon from your allergic.. Poor you sayang... Muaaaaxxxx from auntie beauty & uncle fizzy ;-)

So sape nak buat open haus lagik?? Sila-sila jemput we ols yek.. Sebab we ols this year busy tak sempat nak buat open haus sendirik... ehehheheheee... K u ols... Selamat beropen haus...;-p

No comments: