Tuesday, September 20, 2011

Official Picture Of Eid 2011


Huyekkkk!!! Huyekkk!!! Assalam u ols.. Finally dapat gak pict dabommmmmm!!! from our official photog tuk official pict raya we ols... Ayokkkk, raya pun ada official picture & official photog ke?? Muahahahaa!!! Well, tak tau la nak kata cam ne suratan atau kebetulan... Rezeki agaknya dapat family photog... ihik ihik ihik... Actually beauty got this photo session masa subhikarim.com buat promo hari tu... Ramai gila orang amik promo ni kan termasuk la beauty & hubby... Dan kebetulan we ols satu family dan balik kampung yang sama so beauty buat promo session we ols untuk pict raya... hehehehehe... bijak tak?? bijak tak?? ;-p Eh u ols mesti ingat sedara mara free of cas kan... Ait mana bole sayangs... Orang tu bisnes... And we know how business deal... Kesian diorang carik makan gak ;-) So jom layan beberapa shoot yang dah dipublish oleh Mr. Photog..... ;-)





Aaaaa suke tak??? Suke tak??? Kalo tak suka tak pe sebab beauty sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangatttttttttttttttttt!!!!! Yihhhhaaaaa ;-p Hubby pun eksaited... Tengah tunggu CD from Mr. Photog tuk kitorang buat frame besarrrrr punyyaaaaa and put in our house.... ;-p Beauty puas hati sangat-sangat bebaloi-baloi.... For me, tak pe u ols nak spent lebih sikit duit tuk capture moment yang yang berharga dalam hidup u ols... Dunt be so kedekut sana kedekut sini and at last u ols yang keciwa dengan hasil yang tak seperti u ols harapkan... Ni tips tau especially for those yang plan tuk bertunang ke, kawen ke... Ye lah dah buat baju cantik, pelamin gah tetibe camera man tak de budget dan amik apa yang ada jek padehal yang akan dibawa kemana2 nanti pict u ols gak kan... Beauty punya album kawen tak yah cite sampai sekarang duk belek-belek lagi... Wahahahaaa ;-p Okay sayangs sayangs semua.... Later beauty hapdet entry lain ye... Got work to do... Sayanggggg u ols ;-)

*Kredit to SubhiKarim The Shooting Chef untuk pict yang superb ini ;-)

2 comments:

Jojoe said...

wowww...so chantek laaa... klasik and romantik...huhuh..nk jugak pic camgini satu ari nanti..hehehehe

misz beauty said...

aaaaaaa beauty doakan jojoe cepat2 naik pelamin oke ;-)