Wednesday, September 21, 2011

Mary Kay Seminar 2011


Assalam sayangs sayangs semua... Huiiii habis opis hour baru dapat bernafas... Baru la sempat nak godek menggodek blog kan... Blog walking sat kat kengkawan punya blog before buat entry kat blog sendirik... Busy gila kan... Sadis sunggoh... huhuhuhuuu... Begini lah kerja beauty kalau student dah mula sem memang busy tak menang tangan.... Makan pun tak sempat lunch tadi nasib ada kawan tolong tapaukan kul 2 lebih baru dapat lunch... uhuk uhuk uhuk ;-)

Oke beauty tamau cite hal tu panjang-panjang beauty nak cerita seminar Mary Kay yang beauty attend last week for 2 days... Havoc, fun, glamour dan penuh dengan ilmu... ;-) Beauty, lil sis ngan auntie beauty stay kat Berjaya Hotel Time Square sepanjang event berlangsung... Ye lah kan mana sempat nak ulang alik dengan aktiviti yang penuh... On friday 16th tuh siang hari ada penyampaian award, malam tu ada glamoros event berdress dress gitu dan on saturday 17th tuh the whole day ada beauty seminar...

If u ols nak tau beauty suka lah sangat dan sayang sangat ngan Mary Kay ni bukan ape... Tiap-tiap kali event our doorgift memang best gila la bebaloi-baloi... Pastu enjoy nya kami dihidangkan dengan hiburan dari staf-staf admin MK sendiri termasuk CEO... Tak yah jemput-jemput artist u ols ye... We ols sendiri pun da artist.... Muahahahaaa... Later beauty haplod video kemeriahan nye oke...;-) Sepanjang event berlangsung memang bersemangat... Jeles kat orang-orang yang dapat pi China free, pi Dallas free, pi German free.... Perghhhhh... Sape tak nak u ols pi melancong free sponsor semua sekali... Tinggal bawak muka yang santek dan duit poket soping-soping jek... Hueheheheee ;-p So puan beauty sila bekerja keras oke... At least dapat pi China tu pun da oke... Ekekekeee ;-) Hubby pulak duk asik, "Yang, cantik la MK pink car tuh... bila la ayang nak dapat pink car kan"... Perghhh mencabar gelora di jiwa...;-p Cehhhh team leader pun tak dapat lagi dah verangans...;-p Tak pe verangans tu baik disertakan dengan usaha & cita-cita kan... Wink wink ;-) U ols semua if nak join beauty pi melancong free dan pandai jaga muka kasi santek bole contact beauty... Beauty kasi free class for u ols... Sharing is caring kan ;-)

Oke jom nengok pict... Hape yang ade lah ye pakai henpon cabuk jek... Camera nan hado, tunggu auntie je la haplod from camera dia tu pun ntah bile kan kan kan ;-p

Baru senior? Ape lah puan beauty ni malas... Nak kene babap ni ;-p

While waiting we snap snap 1st... This is my beloved lil sista... =)

This is my beloved auntie.... The MUA also ;-)

This is the chubbyness wifey ;-p

Snap with butterfly ;-)

I want toooooooo ;-)

MK Siblings ;-)

My Hearts =)

MK Family ;-p

I'm ready to go!!!!! Nih baju mana sempat namanya.... Janji hado, maklumlah dress vogue lama-lama seksi meksi cannot oooo wearing for hijab's one ;-p

MK Touch ;-)

Wink wink ;-p

Alololoooo wifey sape nih??? ;-p

We are in purple dress on that nite...=)

Jom layan sikit vid oke..;-)


Nih our beloved En. Nas performance... Bruno Nars.. Kekekekee.. Sooo sporting ;-)

video

Nih MK Lady Gaga... Lucu gila oke... Dengar tak my auntie ketawa bedekah-dekah?? Wahahahaa ;-p
video

Nih all the staff performance... Sporting diorang nih tak yah panggil artist.. Memang enjoy ;-)
video


Aaaa malam glamer tuh we ols semua satu team wearing purple... Tu atas pakatan our national director... =) Baju beauty tempat siap dalam masa 4 hari gara-gara baru dapat kain on 3rd raya and pi tempah a week before event... Nasib pulak tu ada gak yang nak tolong jahit ;-p Sopan-sopan anak mummy beauty on that nite... Selalunya we ols bedua kalo dinner2 nih seksi meksi ;-p Auntie like owest gojes mojes even tak sempat pakai bulu mata pelesu... Ekekekekkk ;-p Tak sabar nak tunggu next event... Tak sabar nak naik stage... Tak sabar nak dapat award... Wish beauty luck oke ;-) Oke lah u ols, beauty nak balik dah.... Sempatkan jugak buat entry nih sebab esok kompom busy lagi maybe lewat gak hapdet entry lain... Take care sayangs semua... Daaaa ;-)

No comments: