Wednesday, September 28, 2011

Fizzy Ilham Gallery - Wedding Reception Shahidah Skymmar & Hafizuddin - Kuala Kangsar

Hellew my darlings.... Hope doing fine oke... Now lunch time kan so beauty curik masa sikit la eh... hapdet entry yang tetinggal... Tadi da cuci mata with my pict kan... So now nak kasi cuci mata lagi... But this time pict client hubby yang telah melangsungkan majlis bertandang di Kuala Kangsar last week... Beauty jadi peneman setia... Maklumlah dia punya asisstance sorang da balik kampung halaman... Yang lain pulak busy... Sebab last week rasanya semua photog sibuk dengan job sendiri... Ramai betul yang kawen last week kan... Selesai sudah kesemua majlis Puan Sha kita... like owest she is GOJES... comel jek kan...=) Tapi kali nih hubby beauty sempat hapdet 2 pict jek from their reception kat KK... there u goooo....


Outdoot shoot telah diambil di Taman Tasik Taiping... Pengantin kami suh panjat pokok... Ekekekek... Baru thrill kan... Huhuhuuuu... Hubby suka pengantin or orang yang dier shoot sporting and suka advance ;-p Kalo nak tau Zoo Taiping kat dalam taman tasik tu jugak... Dan we ols after abis shoot tu before gerak balik KL sempat lagi bejalan kat dalam zoo tu with our friends... Aaaaa cite yang tu nanti next entry eh sebab nak cite hubby beauty buat kelakau ;-p

Anyway thanx to Sha Sky and hubby coz sediakan tempat penginapan best dan selesa for us... Dia kasi kami sebijik rumah homestay yang besau gedabak banyak bilik tapi kami duk bedua jek... Hihihiii... Dan terima kasih atas layanan yang baik siap hantar bekpas kat homestay kami... Tq Tq Tq ya sayang... InsyaAllah will see u again sha... We detim detim together... ;-) Plus wedding adik Sha pun hubby beauty gak yang shoot nanti so beauty akan bertemu kembali dengan family sha yang best..;-) (dah jadi family photog pakej si hubby... alhamdulillah) ;-) Oke sayangs sayangs semua.... Jom nap jap before 2pm and continue work...;-) Daaaaa....

No comments: