Wednesday, September 28, 2011

2nd Anniversary Photoshoot with Adi Nang


Assalam hellew sayangs sayangs semua... Sorry k now beauty sangat sangat sangat busy... So beauty just up this entry dulu for u guyz tuk tunaikan janji beauty nak kasi tengok pict anniversary beauty yang beauty dah dapat from our official photog adinang.my ... Suka sangat... Kanvas besar gedabak dah siap-siap gantung kat dinding... Yang lain hubby pegi print... tak lama lagi our home jadik galeri... Weeeeee suka suka suka ;-) Dengan penuh kesabaran menanti akhirnya sampai jua semua pict ditangan kami gara-gara adinang sibuk dengan photoshot photoshoot beliau... Thanx adi for the best, love & sweet pict for us... ramai suka... kami lagi la suka... heheheee ;-) So u guyz enjoy ya... Nanti beauty hapdet entry story mory pulak... Daaaa.. Muaaaacckkksss ;-)




















6 comments:

mizz nurule said...

comel ..
nak laa mcm gitu gan ray he3 ...

misz beauty said...

heheh... buat la.. best tau ;-)

mizsYanie said...

az cantik gamb2 tu....suka nye tgk...

Jojoe said...

cute and romantis gitew... :-)

misz beauty said...

heheh... buat la for ur 1st anni nanti ;-)

misz beauty said...

jojoe - u will be like this one day ;-)