Friday, August 26, 2011

Surprise Celebration

Weeeee assalam u ols.. Quick update from beauty for my dear hubby birthday celebration.. It was so excited sebab nya surprise beauty menjadi.. Ahahaha 1st time taw surprise menjadik selalunya asik spoil jek.. Ahahaha... Muka bb sampai merah tekejut.. Ihik ihik ihik...

Tau tak tekejut sebab pe?? 1st sebab we ola tak pernah celebrate birthday we ols dengan orang lain selalunya just bedua but this time beauty da pakat with kengkawan si ray, nurul & mizie but mizie je last min tak dapat datang tak dak transport.. Dan masa nurul & ray datang tu dia ingat kebetulan je sekali kene game!! Wahahaha bestt ;-p

2nd dier tekezut malu sampai merah dan panas muka dia sebab satu restaurant nyanyi sama-sama lagi besday tuk hubby while waitres bawak kek dengan lilin... Best gila tapi sayang beauty boleh lupa nak rekod.. Ade rekod yang da nak balik je.. :-(

The rest celebrate sangat best.. Hope hubby suka hadiah yang beauty kasi kat dia.. Hadiah biasa jek beg camera Lowepro.. ;-) jom tengok vid sikit :-)

YouTube Video


Yang penting jangan gelak oke.. Hubby beauty nye suara memang romantik.. Beauty pulak memang becok.. Ihik ihik.. Oke u ols.. Doakan hubby beauty yang terbaik sempena his besday oke.. ;-) daaaaaa...

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: