Monday, August 01, 2011

Sebelum Ramadhan Menjelma

Assalamualaikum... Hye u ols... Selamat berpuasa buat semua kaum muslimin dan muslimat... Alhamdulillah kita masih diberikan nafas untuk menyambut ramadhan yang mulia ni... Mudahan segala amalan kita diterima dan diberkati.. Amin =)

Beauty sebenarnya nak story mory kisah kami laki bini before start pose ari tu... Hehehee... Last saturday badan beauty dah sihat sikit dari muscle krem... Gila kentang sampai tak boleh buat pape kan on friday... Mood pun jadi tak betul... Adui nye pun... So hubby kata nak pi jalan-jalan cuci mata then beauty pun decide tuk menghabiskan voucher makan Tony Romas.. Alahai voucher tu beauty menang peraduan kat magazine pun... Tak banyak mana pun... Adui banyak nye PUN...;-p

Dah lama tak melaram pakai ladies-ladies pi jenjalan beauty redah pakai baju bulat-bulat bak kata hubby... polkadot la tuh..;-p then pakai wedges nek motot... Weehuuuu... Nasib wedges tu ringan so tak de lah sakit kaki kan... Hubby pulak yang tak larat jalan sebab perut dia telebih penuh... Muahahaa... Tu gara-gara makan tony romas lah tuh... Beauty memang tak penah makan la kat situ kan sebab prefer KRR... Tapi sebab de voucher tuh cam rugi lak tak habiskan... Kami pun bedal la order... Beauty order steak burger hubby order half chicken... Hambik kau burger besar gila, hubby pulak sampai nak muntah habiskan ayam... Penat beauty tunggu dia habis makan... Dah la dia memang makan lambat gila, pastu dia suh beauty habiskan sama makanan dia... Memang tak la kan, perut beauty makan burger pun nak pecah dah... Fries yang ado diorang lambakkan pun tak habis... After this kalo pi makan kat situ memang order 1 makanan je la kan kongsi bedua... Serik dowl nak menghabiskan sorang sepinggan... hik hik hik...=D Jom layan pict sikit ;-p

before makanan sampei gediks dulu ;-p

sila la datang TR sebab de promo buy 1 get 2 ;-p

Menu for desert... slurppp!!! teringat lak nasib dah bebuka ;-p

Oh suami ku yang mucuk!!! huahahaaa ;-p

Oh isterinya yang wangiiiii... bahahahahaaa ;-p

Ini roti keras tapi hubby suka... Me suka roti kat cyberview

Oh oh oh....;-p

Hubby kata baju mulat mulat... comel ;-p

budget ensem la tuh...;-p

Haaaaa makanan da sampei... ni ayam hubby... besau gedabak!!

Ni burger yang beauty order... pun besar gedabak...

After mamam tu dua-dua cam ulau sawa kekenyangan tapi hubby lah yang paling kelakar... Dia kata if isteri tak larat nak jalan bagi tau dier then bole cari tempat duduk... rupenya dia yang da tak larat nak jalan perut da muncit... bahahaahahahaaaa ;-p After that dah nak maghrib then kami pun balik la kan.... Sampai umah rest tengah malam kuar balik coz hubby kata our fren tunggu nak lepak kat hartamas... Ujung-ujung we ols berempat je yang ado... Beauty, hubby, nurul & ray.. Lepak la sampai lebam... Uhuk uhuk uhuk...;-)

Ahad pulak kami just pegi beli barang keperluan dapur then hubby collect album, deliver album dan malam pegi beli jam tangan baru dia... Cisss!!! Ape yang si rossi pakai semua dia nak jugak... Adui nye pun..;-p

Gitu lah kisah before ramadhan beauty & hubby... Tak de pe yang lain dari lain... Sama je.. Hehehehee =) Oke lah u ols, dah tunai janji dah... Cargas beauty abis tarawih pi amik jeli kelapa rumah mak yah then terus lepak hapdet blog... Pasni balik mau zzzzzzzzzzzz ;-)

Tataaaa u ols ;-p

2 comments:

Roshaida said...

waaaaaaaa....menyesal nyeeee tgk N3 ni tyme bulan pose nie... =D perut dah munyi2 nie...sabar ea cik perut lagi 3jam nak buke =)

misz beauty said...

Hhahaha.. Sabar je la eh ;-)