Monday, August 29, 2011

Hari Terakhir Ramadhan

Assalam sayangs semua.. Alhamdulillah beberapa minit lagi tamatlah sebulan Umat islam berpuasa.. Gembira kerana hari raya bakal menjelma dan sedih ramadhan akan meninggalkan kita.. Mudah-mudahan kita dapat bertemu kembali ramadhan yang akan datang.. InsyaAllah..

Hari ni beauty dan hubby bawak adik ipar bongsu beauty pi jalan beli baju raya sikit kat mid valley.. Then now tengah tunggu time bukak puasa.. U ols tau dak si hubby beauty nih hari ni nak mamam bukhara again.. Hadoyai!! Layankan aje si manja sorang nih.. ;-p

Malam ni beauty dan hubby dah gerak balik kampung hubby kat kuala selangor.. Gila banyak kan baju we ols bawak balik kampung tahun ni sebab maraton balik ipoh ngan serdang sekali.. Weeeee ;-) best best.. Yang paling best raya ke dua nanti beauty ada photoshoot raya with subhikarim.com.. Yiihhhaaaa!!! Suka!!! Suka!!! Asik photoshoot je lah kan.. Post wedding punya pict from adinang belum dapat dah sibuk nak photoshoot lagik ;-p tak kisah lah janji rock!! Yeahhh!!

Okay lah sayangs sayangs semua.. Beauty ni nak memenuhi waktu menanti berbuka je ni.. Doakan beauty dan hubby selamat ke destinasi ya.. Lebiu u ols sayangs.. Muaxxxxkkkkssss ;-)

last pict sebelum raya ;-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: