Tuesday, August 02, 2011

Fizzy Ilham Gallery - Majlis Aqiqah Baby Iman

Dah lama tak masukkan fizzy ilham work kan... Rindu tak? rindu tak nak tengok hasil tangan dia? ;-p Okay lah beauty present to u ols capture fizzy ilham yang terbaru... Kenduri aqiqah baby yang sangat comel!!!!! Geram nak shubit pipi dia... Baby iman =) Rasa-rasa kalau beauty ada baby nanti comel macam ni tak? Gebuuuuuu ;-p







Tu lah dia sikit sebanyak yang ado... Ni dia bantu adinang yang jadik OP... Haaa jangan tak tau depa dah jadik kawan... Semenjak shoot my post wedding hari tu... hik hik hik ;-) Ok u ols selamat menjamu mata dengan baby comel ini ;-)

No comments: