Sunday, August 28, 2011

Entry Budget Comel

Assalam sayangs. ;-) ihik ihik best tak beauty nye tajuk entry?? ;-p saje je nak hapdet short entry sempena hujung ramadhan ni kan.. Now beauty & hubby tengah tunggu waktu berbuka dekat syed Pj.. Orang tu teringin nak mamam bukhara kamben.. Beauty mamam pe eh?? Mamam cheese nan jek.. Light light gitu kan nan hado selera.. ;-)

Oh ye tadi beauty & hubby telh selamat menyerahkan album terakhir client nak raya nih.. Alhamdulillah client eksaited gile tengok album dia.. Siap kata bukan setakat 5 star malah 7 star dah.. Kami dengar lagi lah lega sebabnya perkara pertama yang difikirkan adalah kepuasan hati client.. Diorang happy kami happy.. ;-) cuma ada part touching tadi when wife client nangis sebab tengok gambar arwah ayah dia yang baru seminggu lebih meninggalkan mereka buat selamanya.. Sampai beauty pun sebak berair mata.. Takziah buat mereka sekeluarga.. They ols pun kampung klang jek nanti2 jumpa lagik... Hehehee :-)

Oke lah sayangs semua.. Selamat berbuka... Lebiu ;-) meh nak tepek sekeping pict budget comel kami.. Ahahahaa ;-p



lalalala ;-p


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: