Wednesday, August 10, 2011

9 Ramadhan - dating berdua

Assalam u ols.. Aaa selalu pepagi time after sahur beauty dah hapdet blog kan but today tak larat gila.. Hari sahur romantik makan sepinggan minum secawan sebabnya incik somi makan besuap hari ni.. Punya la manja kan makan nak besuap abis kenyang dia buli anak kucen dia.. Hik hik hik ;-)

Aaaaa, semalam iftar beauty and hubby detim bedua jek.. Mamam kat luar, sebab beauty lupa bawang abis so nak masak mana sedap tak de bawang kan.. So decide mamam kat luar then beli barang dapur sikit.. :-) we ols detim kat tempat biasa la kan ioi coz dekat ngan umah.. Huhuhuu.. Jom nengok pict sikit
Sampai-sampai ioi we reserved and order dulu la kan.. :-)

After dah reserved then kami masuk jusco la pusing-pusing carik barang tuk masak sikit.. Ekceli kalau beli bawang sayur ni beauty prefer beli kat pasar malam.. Cantik-cantik bawang nya dan lebih fresh.. Kalau kat supermarket nih banyak layu layu jek.. Tapi dah benda tak de kat nak tunggu hari jumaat lambat lagi kang tak masak seminggu pulak so beli je la sikit dulu. :-) hubby pulak kalo masuk supermarket memang cam kanak-kanak riang merengek nak itu nak ini... Tak dapat muncung sedepa la jawabnye... Hihihiiii ;-p dah setel beli barang then lepak dalam secret recepi tu je.. Amik gambor main intenet main game.. Aaa yang main game tu hubby la kan dah diusung ipad dia.. ;-p
Alamak muka beauty kerek sangat pulak.. ;-p

Aaa ni ok sikit even dua-dua muka cam baru bangun tido padehal penat balik keje.. Hohohoo ;-)

Beauty memang suka amik pict sudu garfu.. Ahahaha

Aaa makanan da sampai.. Ni beauty punya...

Ni hubby punya.. Sian kering sangat nasib kuah chicken kat pinggan beauty banyak..

After that terus balik la kan.. Tak de nye nak duk sana lama-lama masing-masing melepet kepenatan.. Balik umah kemas barang semua then buat roti telur tuk big baby beauty.. Lapar lagi katanya.. So sementara beauty masak dia tertidur penat sangat agaknya.. Sian.. Dah siap beauty kejutkan suh makan sambil tengok tv sama-sama.. Malam tadi dua-dua sleep awal sebab ntah la penat lain macam..

Dats all for yesterday.. Today dah pikir dah nak masak pe dan sambung tarawih insyaAllah... K sayang semua.. Have a nice day ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: