Tuesday, August 09, 2011

8 Ramadhan - The Sweet Couple

Assalam u ols.. Hope da selesai bersahur tadi untuk tenaga bekerja nanti siang ye.. Yang tak sempat sahur tadi lenkali bangun awal sikit ;-)

Beauty nak cite semalam punya kisah la.. Semalam beauty ajak hubby pi bebuka kat luar.. Sebab nya nak balas dendam ari tu kami berdua terpisah tak bebuka sama.. Ari sabtu tu la beauty kelewatan abis buat kuih ngan mummy dan hubby lak kene pi tempah meja.. Last-last beauty majuk tak nak pegi then beauty buka kat umah dia buka kat sana ngan member.. Pastu suh hubby decide makan kat ne then dia ajak pi tempat biasa tiap-tiap tahun mesti pegi Sri Bidara Sunway.. Katanya nak repeat balik sebab hari tu makan tak puas.. Tanya la kenapa tak puas?? Dia kata "sebab isteri saya yang bucuk tu tak de sama"... Hohohoo.. Ingatkan that time dia tak sedar kan.. Dia tak tau kita nangis buka sorang kat umah.. Dia pujuk pun banyak kali time tuh sebab dia tau isteri dier mesti sedih.. Hehehee.. ;-p dah biasa berbuka berdua so bila salah sorang tak fe jadi weng la sikit ;-p

Dah dah sambung cite lain.. ;-p semalam kami berdua pun pegi la sri bidara tu after work.. Tu pun rest jap kat umah then kul 6 lebih baru gerak.. Sampai sana lepak la dekat meja kan sambil amik-amik gambor ;-p


Buat muke comel la tu.. Ye la comel tapi selenges.. ;-p


Tengok la tu saje je buat muke nade-nade kan.. Padehal suke orang amik pict dia manyak-manyak ;-p


Huiiiyoooo jam baru.. Tissot.. (pe rossi pakai tu jugak la dia nak pakai ;-p)


Haaa ni muka wifey yang melepet.. Kebetulan we ols pakai sesama putih suci murni ;-)


Dan tengah sibuk posing sekali budak 2 orang ni muncullllll ;-)

Beauty tak tau pun diorang join kami iftar. Hubby pun tak kasi tau dan masa diorang sampai tu memang tekejut gila. Ye la barj je sebut-sebut rindu nk makan carbonara nurul @ ray buat kan.. Sekali diorang muncul.. Haaa ni la owner raynas kedai pasta beauty selalu lepak ngan hubby kat kota damansara.. Sedap tak hengat pasta dia buat.. Tapi sekarang diorang da tutup kedai :-( sebab ray kene handle family bisnes kt sabah and nurul pulak nak fokus bidang make up dia. Diorang kata tunggu open house nnt diorang masak pasta... Hehehew ;-) then sembang-sembang dah nak dekat waktu berbuka kami pi la amik nasik and lauk.. Si nurul punya la kehausan sampai order 2 air dan salah satu nya teh o ais gedabak besar bawah ni ;p


Tu diaaaa kembung perut duk makan ayaq besaq ni.. Soya tu beauty punya.. Jaga kesihatan ;-)



Ni je makanan yang beauty amik... Tu pun tak larat nak abiskan.. Tengok nurul makan berselera jek.. Hehehe..

Sekian la ramadhan ke 8 beauty and hubby.. InsyaAllah ada rezeki berbuka lagi dengan ray dan nurul.. We enjoy having iftar with you guyz ;-) so buat yang lain.. Selamat berpuasa jap lagi... Daaaaaa ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone


2 comments:

Anonymous said...

Iskk kak az ni btl2 die ltk .. Adoiyai ..

misz beauty said...

nurul - hak hak hak... kan kak az kate amik pict tuk masuk blog... bukan fb pun... kak baru pasan pagi td pict nurul 1 hilang... ooo delete eh!!!! grrrr ;-p