Saturday, August 06, 2011

5 Ramadhan Bersama Officemate

Assalam guyz... Hope everything doing fine untill iftar tadi oke.. Beauty baik-baik je alhamdulillah.. Hari ni office beauty wat majlis bebuka puasa.. Meriah sangat-sangat dah macam family day... Macam hari raya pun ada jugak la.. Ihik ihik ihik.. ;-) Hubby after work terus datang opis beauty.. Then solat semua pun kat office tadi.. Dan macam biasa beauty tak amik la pict makanan tadi kan tempek kat sini... Takut esok puasa tengok balik terliur-liur pulak.. Hik hik hik.. ;-p nak tau tak nape beauty kata meriah?? Sebab ahli keluarga di opis beauty dah bertambah dan bekembang besar so seronok la kan.. Pastu bos pulak order makanan tadi da macam makan kat hotel.. ;-) bos kami suka buat makan-makan kat opis je if berbuka sebabnya senang nak solat berjemaah.. If kat luar kang bepecah-pecah lak kan ;-)

After setel semua kat opis tadi beauty balik rumah rest ngan hubby... Then now diwaktu beauty buat entry nih kami tengah duk supper a.k.a sahur ngan member-member ghetto kat gulam mee kota damansara ;-) thats why beauty suka ramadhan, hubungan silaturrahim betambah erat sahur dan berbuka sama ;-)

Nih esok nih lain plan pulak kan.. Ehehehe... Oke u ols.. Selamat bersahur.. Lebiu ;-)


Sekian berita dari beauty dan hubby.. Daa ;-p

- Posted using BlogPress from my iPhone

No comments: