Thursday, August 18, 2011

15-17 Ramadhan - Malas Punya Pasal

Assalam u ols... Alhamdulillah bertemu kita kembali pada 18 ramadhan hari ni... Nak story mory hari-hari sebelum ni.. U ols jangan tak tau, beauty malas gila nak hapdet blog 2 3 hari ni.. Sampai hubby kata.. "sedih masuk blog isteri saya.. Dia tak de hapdet apa-apa"... Ehehehee... Dia kan peminat setia (katanya la) so kalo boleh sehari 4 5 kali nak disuruh hapdet... Hohohoo...;-p

Tak de pe yang menarik sepanjang 3 hari yang lepas.. Monday konon nak masak memasak ujung-ujung iftar kat luar jugak gara-gara pi view rumah.. Cam biasa bidara sunway tempat tujuan sebab paling dekat ngan tempat yang dituju... Pas bebuka terus je balik rumah.. That day memang melepet penat... Huiii...

Pastu on tuesday beauty dah janji nak berbuka di rumah ibu mertua.. Masak spegeti sebab adik ipar beauty dah lama tak makan semenjak kakak ipar dier nih pindah kan... Hehehee... So beauty pun menunaikan permintaan dier dan beauty pun sonok sangat tengok dia makan betambah-tambah... Kami yang lain makan nasi la dulu kan... Dan nak dijadikan cerita beauty nih memang penggemar karipap buatan mak mentua beauty.. Dan rezeki beauty la mak mentua beauty buat karipap de tinggalkan tuk beauty... Perghhhh teringat-teringat lagi nih... Huahahahahaa ;-p

Dan semalam selangor cuti.. Beauty cuti la... Best sebab dapat tido lama sikit tapi yang tak best nya hubby koje.. Then semalam pun tak buka di rumah sebab hubby pi booking iftar kat bukit bintang.. Cam biasa la kan nasi ayam femes chee meng.. Betul-betul ho liau.. Sempat pusing-pusing bb jumpa anak-anak dara gegel ghetto yang menshopingkan diri tuk raya.. Tapi sudahnya sorang beli seketul kasut sorang beli contact lens ajo... Ahaks... After iftar hubby kene pi jumpa client so dia suh beauty pi jenjalan jumpa ngan anak-anak dara tu balik.. Seb bek diorang pun nak pusing-pusing lagi.. So kami pun jalan la di danau kota sampai pecah peluh jantanssss... Ihik ihik.. Then we had supper kat kopitiam.. Finally beauty dapat gak mamam laksa kat kopitiam tu.. Dap dap dap!!! Ihiks... Then kat situ sempat deliver album sekali alhamdulillah customer puas hati then hati kami pun senang especially incik photog kita.. Huiii!!!

Haaa this time nan hado amik pict bebanyak.. Ape yang hado je lah ye.. Tu pun hubby suh amik pict nasi ayam sudahnya masuk waktu bebuka dah tak hengat menda da abis makan baru nak snap.. Wakakakaka ;-p


So snap je lah pict buah hati kesayangan hamba mucuk nih.. Eheheee ;-p

Dia mamam memang lama orang da benti setengah jam dia belum abes.. ;-p

Nih time supper.. Cik ira selenges memang suka wat muka cenggini ;-p

Dan terakhir pict gediks santai... Tadaaaaaa!!!!!
Huahahahaha!!! Amik before kuar umah kan ;-p

Tu je la story mory beauty... Asik bebuka kat luar je kan.. Tu hubby punya keje ok.. Bukan sebab malas masak.. Yang malas cuma malas hapdet blog.. Wakakakaka ;-p oke u ols sehingga bejumpa lagi ;-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

cik paja hanim said...

wah..dh start shopping raya..sy xbeli pape pun lagi ni..uhuhuh...sob sob..

misz beauty said...

alahai sayang... mana de shoping lagik... last min nanti baru shoping ;-)

misz beauty said...

alahai sayang... mana de shoping lagik... last min nanti baru shoping ;-)