Thursday, August 11, 2011

10 Ramadhan - Simple But Delicious

Assalam u ols... Ah ari nih lagi lah lambat beauty hapdet blog sebab pepagi buta lagi beauty kene jadik s/u for modul writing ngan our modul writer... Haiyoooo kalo dah duduk ngan modul writer tuh memang tak kering gusi... Buat keje sambil bergelak ketawa and beauty pun tak de lah stress buat keje kan... hehehee ;-) And now lunch time baru free sikit...

Nak cite pasal yesterday without picture la eh... Sebab nye semalam balik keje memang penat lain macam... Beauty sampai je rumah kemas dapur dulu dan siang-siang bahan masakan terus start masak... And beauty masak pun simple sangat... Udang berlada dan cendawan oister... Tapi harus lah menjilat jari semua sekali kan sebab layan gila makan udang besaq-besaq bedua... Beauty kalo beli udang memang suka carik besaq punya baru puas makan... Mahal sikit tak pe la benda makan kan..;-) Pastu kebetulan hubby beauty bawak balik kuih muih bagai dari bazar ramadhan.. kemain banyak dier bawak balik ye la dah hari ke seploh baru pegi beli tuk makan sendiri... hihihii... Dia belikan kuih feveret beauty kuih akok, pastu kuih tuk dia popia basah.. aaa yang tu dulu dia tak reti makan pas beauty ajar dia lak ketagih... huahahaha... pastu roti john... aaa yang tu dier bedal sensorang sebab tengah malam kan dia selalu makan balik...;-p

Dah abis makan we ols solat dulu before gerak pi surau sambung terawih... Seronok sebab semalam imam feveret kitorang start jadi imam balik... Sebelum ni punya imam masyaAllah laju gila nak folo... huuhuhuuu.... =) Dah siap terawih we ols lepak umah tengok tv... Dah lama gak tak tengok tv sampai tengah malam sebab kami asik tido awal je keletihan... Haaa semalam layan segala jenis drama... Ahahahaaa.... Pastu ade adengan majuk majuk hubby pujuk... Sape suh cari pasal ;-p Overall 10 ramadhan kami berlangsung dengan sempurna.. Alhamdulillah...;-)

Hari nih dapat panggilan pulau... Dari sape?? tunggu entry akan datang la yek... hik hik hik... Oke u ols... Selamat sambung bekerja pukul 2 nanti dan berpuasa.... Mamam berbuka nanti ingat-ingat beauty k... Daaaaa ;-)

No comments: