Friday, June 24, 2011

Tak De Kerja Cari Kerja...

Assalam u ols... Dah petang menanti balik baru hapdet blog kan... Beauty busy hari nih... Nih da abis kemas meja sume tunggu masa nak balik baru mengadap blog ;-)

Tak de story mory menarik pun hari nih tuk beauty... Lite lite gitu jew.... Semalam pun balik kerja kene pegi hartamas Mr. Hubby suh pegi sana tolong ambil barang kat dia... kalau bawak gilera gitu la gayanya tak boleh bawak barang banyak... Kalau v1 or vs ada box kan so banyak boleh taruk barang.... =) Then dah sampai sana kene tunggu pulak kat kedai gambar ada yang belum setel... So we ols amik keputusan mamam je... Then ada banyak lagi masa nak tunggu we ols pi redah ke Plaza Damas... Sedia maklum kat Plaza Damas tu semua benda cekik darah, barang rm20 pun jadi rm70 so niat beauty nak cari purse terbantut sebab Mr. Hubby tak kasi... Dia kata kita pegi cari tempat lain je plus kat sana tak banyak choice... Oke saya menurut perintah... Nanti cari purse kat Pavi oke... ihik ihik ihik ;-p Pas da cuci mata barang yang ditunggu da siap then we ols balik umah jek mandi-mandi then lepak tengok tv... Oh ye hubby tak tengok tv dier kene deliver album malam tadi.... Balik dia terus titon ;-)

Today pulak pepagi ke Pusat Kesihatan... Then balik opis wat keje sikit then tengah hari banyak masa terluang then beauty telah meracun kakak kat opis nih pegi saloon... Jadinya da terjebak sama... Ahahahaa... Dah nama pempuan kan... Free hair atau berhijab, mahkota anugerah Allah nih memang perlu dijaga... Kalau tak memang sakit kepala..;-) Pict later lah haplod blog still weng weng... ;-( Sedap gile kene urut kepala tadi then dia letak ubat ada mint rasa sejukkkkk jek kepala nak tertido... Ahaks... Kakak yang sekali ngan beauty tu lagi ar dah tertido terus... Ekekekeee ;-p So now kepala sangat ringan.... =)

This week schedule penuh dengan kenduri kendara.... Membalas semua kehadiran diorang yang datang kenduri beauty dulu... InsyaAllah mudah-mudahan selamat beauty pegi semua... =) So u ols pulak plan ape diz week? Enjoy your weekend oke... Lov ya allz... Daaaaa ;-)


No comments: