Thursday, June 30, 2011

Sorry Dear Blog

Assalam semua... Adui dui dui... This week beauty adalah seorang yang sangat malas nak hapdet blog... Tak tau nape... Biasanya laju je kan... Maybe sebab blog buat hal susah nak haplod gambor so beauty nak naik hangin je... Sudahnya malas nak layan... Grrrrr....

Tak de pun yang interesting sangat yang berlaku... Last week busy attend kenduri kendara je ngan Mr. Hubby... Sabtu pi kenduri pastu Mr. Hubby bawak pi jenjalan cuci mata sampei lebam nak patah kaki kami bedua... Hik hik hik.... Saturday pulak pi kenduri kazen dia dari pagi sampai la petang... Senja baru sampai umah so kami tak kuar dah pi mana-mana restttt.... Huiiii!!! ;-)

Pastu dari hari senin sampai hari ni keje, kuar lepak ngan hubby, keje, kuar lepak ngan hubby... Haaaa tu la rutin harian kan...;-p Tak sabar nak tunggu weekend... Terima kasih waktu sebab hari ni dah hari khamis...=)

Sekian untuk entry pendek dari beauty hari ni... Daaaaaaa ;-)

No comments: