Monday, June 20, 2011

Nota Cinta... Sebelum Peninggalan Isteri....

Assalam hye u ols... Hope sehat sehat saja hendaknya u ols... Beauty kat sini still bertarung dengan kesakitan kebengkakan ketonsilan... Doct kasi MC for 2 days.. Doct suh rest sampai baik... Jangan mamam pedas, keras... uh uh uh =(

Oke-oke beauty bukan nak cite pasal sakit tapi nak cite pasal tajuk entry nih... Ye u ols last week beauty telah tinggalkan Mr. Hubby seorang diri di KL dan beauty telah ke Penang... Untuk attend event Mary Kay dan seterusnya menjemput mummy balik KL sekali....=) So nak dipendekkan cite, beauty dah mintak bos untuk balik awal la kan memandangkan tiket beauty ke penang pukul 6 petang and kene ada kat station 2 hours before...

So dah dibagi balik awal dan memandangkan hari jumaat beauty sempat lah setelkan membasuh kain dan mengemas rumah semua... Dengan harapan akan kekal lah kekemasan rumah tu kan... Dapur clear, ruang tamu clear semua... Then siap ada nota-nota cinta yang ditampal di peti ais kan.... Ihik ihik ihik.... ;-p Hujung-hujung semalam beauty sampai umah hampegas... Tak de maknanya kemas, da macam tongkang pecah umah dibuatnya.... Beauty pulak saja bagi tau sampai KL tengah malam konon nak wat seprais... Ujung-ujung ai yang seprais dengan hati yang gerammmmm sangat.... Dia say sorry katanya "ingat ayang balik tengah malam sempat la saya nak kemas.... ayang la tak bagi tau nak balik awal".. ceh alasan...;-p Punye sakit hati majuk tengok tv tamo cakap ngan dia... Dia pulak duk cuit-cuit pegang tangan kita konon nak pujuk... Cehhhh.... Tak heran tau.... Last-last dua-dua gelak.. ;-p

Tu lah cite dia... Ni baru tinggalkan for 2 days... Kalau tinggalkan seminggu sebulan... Agaknya tak rupe rumah langsung la gamaknya... Haiiii... Suamiiiii... Suamiiii... =)




Tu lah dia nota-nota cinta yang ditinggalkan.... Tapi hampes... Bab kemas umah tu dilupakan sepenuhnya... Dia tau isteri dia balik mesti buat semua punya walaupun membebel.... Ciissssss!!! Dia tak kesian ngan isteri dia ni ;-p Ohooohooooiiiii.... Dah continue entry penang lak nanti..;-)

No comments: