Monday, June 13, 2011

Monday Bluessss... Akademi Fantasia 9 Final...

Assalam u ols... Oke oke... Today memang beauty pakai kurung moden dark blue...;-p With like purple like blue shawl (hapeda nama kaler cam ni...;-p)...

Adalah dimaklumkan bahawasanya beauty sangat malassssss mau bangun pegi keje ini hari... Aduyai sila buang tabiat ini puan beauty... ;-p Maybe sebab saturday sunday pun pi keje kan so me need more restttt... ayarkhhhh.... ;-p

Nak cite ape ari ni?? Tak de lah manyak story sangat but tiba-tiba teringat malam tadi punya hal... Seperti sedia maklum my Mr. Hubby mucuk masam nih suka sangat menyakat isterinya nih... Kita elok-elok guling baring ngadap Final AF dia sibuk mengendeng-ngendeng macam anak kucing we ols... Sudahnya berkejaran satu rumah la kan we ols... Haaaaa dia da la penakut kalo beauty kejar dia... Wahahahaa... Sampai panjat-panjat sofa kerusi bagai we ols berkejaran.... Ekekekekkekekk.... Kalo de mak mentua nih mesti dia kata anak menantu dia gila!!! Wohooooo ;-p Tak kisah lah we ols gila ke hape ke janji we ols happy.... Wuhuhuuhuhuu ;-p

Oh ye... Sapa tengok AF Final semalam??? Angkat bulu tiak!!!!!! ;-p Beauty of coz la tengok memandangkan tak de cite yang menarik lagi semalam plus... Walaupun sound system semalam haprak hancus tapi me tetap suka Vince & Zahid!!! Wahahahaaa... Bole tak cenggitu?? Orang lain yang betanding orang lain yang ai suke.... ;-p tapikan kalau tak kerana Hazama beauty berkemungkinan besar tak tengok kot final af 9 semalam... Kalo da tak de cite sangat bek beauty tido menghilangkan penat lelah... Wohohohooo... Beauty puas hati ngan keputusan... Tak sia-sia penantian Hazama selama nih... Congrats to him... Dan nak tau tak beauty pun terjebak undi hazama... Hohohohohooooo =)

Nah pict hazama buat pengubat rindu... Wakakakakaaa ;-p

Cite pasal AF nih dalam banyak-banyak af sekali je beauty penah attend konsert dia... Tak silap beauty Af7... Tu pun gara-gara my lovely sista from Miri Sis Lisa datang sini and ajak tengok.... Memang masa tu kagum gila ngan suara Hafiz... Nyanyi lagu P. Ramlee Dimanakan Ku Cari Ganti.... Gila sedap meremang bulu roma and rasa nak nangis... Huhuhuuuu ;-p

Tamat dah cite AF... Tak de lagi pasni demam AF... Cume cite beauty & hubby terchenta je lah belum tamat... InsyaAllah cerita kami akan berterusan selamanya... Aminnnnnn..... ;-) K u ols, selamat bekerja...;-)

2 comments:

Jojoe said...

hehehe...abis dah AF..pasni mari menari lak...tp xlayan sgt ler..huhuhuh.... apapun... selamat bkerja dear..

misz beauty said...

selamat bekerja dear... setelah sekian lama jojoe bercuti ;-p