Thursday, June 16, 2011

Melawat Ibu Mertua Ku Yang Merindu Ku... ;-p

Assalam and hye u ols... Ah semalam beauty kata beauty tengah pikir nak masak apa kan... Oh oh oh... Ekceli beauty telupa semalam beauty kene pegi rumah mak mentua beauty di PJ... Ye u ols, kelmarin dia siap call beauty suh balik katanya rindu kat beauty... ihik ihik ihik... Gile kejam kan menantu dah lama tak jenguk dia... Last pegi balik PJ bulan 3 kot... Pastu bz bz dan bz... Uishhh ;-p Semalam beauty betul-betul lupa sampai petang semalam incik suami yang ingatkan... Jadi nye tak payah lah pening-pening menu apa nak masak.... Beauty just balik PJ then tolong mak siang sayur tuk masak sayur je... Sebab masakan lain dah ada...=) Dah lama tak balik PJ rindu dekat anak-anak yang mak mentua beauty jaga... Suria & Anis... Sampai letih lah beauty jawab soalan-soalan diorang buat Aunty Hashhh nih...;-p Ye u ols, diorang tak boleh nak sebut nama aunty az jadi nye sebutan terus la melekat aunty hashhh... ekekekee.... Sibuk lah diorang suh amik gambar la hape lah... Pastu si Anis siap lukis gambar beauty lagik comel gila tapi lupa nak hambik bawak balik rumah... Tetinggal kat PJ... Yang si suria pulak, ape kakak dia buat kat beauty, dia pun sama nak buat... Kalau ngan uncle fizzy pulak... Diorang da jadi mesin ogawa.. Siap suh pijak belakang la... Aduyai!!! Pening kepala layan si kanak-kanak tua sorang tu... Plus dia lah mulut paling bising berbanding kanak-kanak dua orang tu sampai beauty bengang nak tengok Nora Elena terganggu... huhuhuuu ;-p Jom layan pict sedas 2 yg hambik pakai iphone je nih..;-)

Si anis yang bila speaking london berhabuk u ols..;-)

Dua adik badik yang aunty sayangggg sangat... tak lama lg dapat adik lg sorg ;-)

Tengok uncle kejam.. sume dier suh jadi ogawa ;-p (sory pict hubby sensot sikit tapi nampak belakang je tak pe ;-p)

Suria pakai spek Uncle Fizzy

Oke tukar pakai spek abg chik pulak...

Anis pun nak pakai jugak spek uncle...

Pict uncle fizzy jadi orang tak siuman ni budak-budak tu yang hambik.. aahahhahaa ;-p

Ha da la sampai-sampai je adik ipar ai panggil yuna... Wahahahaa... Tak boleh blah, abg dia la yang mengajor tuh...;-p Sekian untuk berita kali nih... Today lambat hapdet sebab intenet sengsss..;-) Daa u ols...;-)

No comments: