Monday, June 20, 2011

Mary Kay Small Event in Penang + Jalan-jalan

Yeaaaahhh... kita berjumpa lagi di 2nd entry... Kalau dah pegi penang mesti lah pegi cari makan sekali kan.... So ari sabtu lepas, beauty pegi attend event Mary Kay... Invited from my auntie.... Ada buat sikit pengenalan kat orang pasal lipstik baru from MK yang limited edition untuk amal... Dan sepanjang event syok sangat... Sedih pun ada... Sedih sebab vclip yang my auntie buat kisah anak-anak yang bakal dibantu tu... Begenang-genang air mata beauty.... =( So if ada sesiapa yang nak membeli barang dan beramal boleh contact beauty disini... Kita ada 3 warna lipstik tu... Boleh tengok di http://www.marykay.com.my/beautyThatCounts.aspx ... kaler dia pun cantik-cantik... dan sarung dia penuh dengan pelbagai bahasa bermaksud LOVE ;-)

Jom tengok sikit pict sepanjang event..=) ada game dan lucky draw... But sedih sebab beauty tak dapat jawab apa-apa soalan sebab beauty adalah Beauty Consultant MK... Ahahhaa... So mummy je beauty suh jawab... Mummy dapat hadiah best!!!! ;-)

Nih budak kecik suka senyum cenggitu... Before kuar umah...;-p

Dah sampai tempat event we had lunch 1st... Nih abang irsyad yang ensem...;-)

Awal-awal event mummy dapat jawab soalan and dapat gift.. MK suka bagi gift ;-)

Game belom... Kelakar gila.... ;-p

Nasib beauty nye game sticker senang sikit... Huhuhuuu ;-p

Dah abis event, mummy pun dapat adiah best for lucky draw... SO kami pe cari pasemboq laaaa apa lagi... Wajib pi pekena if mai penang...;-p Our feveret... Nyum nyum...;-p

Nih adik beradik... My aunty & My mummy ;-)

Nih wifey Fizzy Ilham ;-p

Nih anak beranak.... ;-)

Our pasemboq.... lalalaaaa ;-p

Lucky us... masa jalan nak gi makan tu ada lori air sedap ni ngah wat show... Kitorang dapat sorang satu.... Air nih memang dap dap dap!!!!

So dats all sepanjang hari sabtu... Pas mamam pasemboq we ols jalan jalan dalam gurney plaza jap then balik umah sambung gosip... Ihik ihik ihik...;-p Esok nya kompom la balik kan... So tu entry esok je la ye.... Huhuhuhuuu ;-p Daaaa u ols...;-)

*all pichasss from iphone jek... sory if tak santek... ;-)

No comments: