Wednesday, June 15, 2011

Dinner Nasi Ayam Dengan Brad Pitt

Wohohohohooooo!!!! Assalam u ols... Tak hengat kan beauty dinner dengan Brad Pitt... Tapi ini Brad Pitt yang tak berapa nak PITTT la kan... ekekkeeeee ;-p

Petang semalam office mate ajak teman pegi Subang dia ada interview and tak tau jalan... So macam biasa beauty jadi pemandu pelancong la kan... Hari tu dia gi interview kat KL pun beauty gak jadi pemandu pelancong... Tak pe wat amal jariah tolong kengkawan... Heheheeee ;-) Bila dah pegi Subang pepaham lah kan ujung-ujung nak balik umah kompom jem... Untung beauty tau banyak jalan nak balik ke pangkal jalan so hadap jem tak sampai setengah jam pastu jalan dah clear... Tak perlu la kan nak hadap jem tanpa roti kat tol sunway tuh kompom den hangin satu badan nanti... Huhuhuhuu.... Sambil-sambil kawan beauty interview beauty duk pikir nak masak apa for dinner malam tadi... Dah la sampai umah tak tentu kul bape... Sudahnye beauty beli ayam blackpaper, balik rumah terus masak nasi ayam, buat sup dan sos bagai.... Huiii!!! Oke now sambil menaip sambil tebayang dinner malam tadi... Meleleh siott... Huahahahaaa..... ;-p Jom nengok rupa nasi ayam segera beauty malam tadi....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Tadaaaa... Ohhhh saya teliur lak nengok makanan nih... Dah la tengah laporpo nih..;-p

Sup daging beauty buat tu nampak kosong sebab tak de daun sup... Maklumlah sume buat segera... So bedal je hape yang ado janji sodap!! Hubby beauty??? Tak yah cite lah... Time makan ngan beauty dah betambah-tambah... Pastu after jumpa kawan dia balik umah makan lagi... Dia ajak beauty makan lagi ngan dia harus lah tak kan... Dah dekat kul 11 malam lagi mau makan nasik... So dier mamam sorang-sorang tapi duk sebelah beauty gak... =) Seronok kalau apa yang kita masak hubby berselera kan?? So u ols, rerajin la masak ye... (beauty pun bukan lah rajin sangat pun...huhuhuu ;-p) Dinner malam tadi disertakan dengan Teh O Ais... Harusssss minum dengan rasa macam tak penah minum air setahun.... Muahahaa!!! Beauty memang suka Teh O!! Yang penting kurang manis...;-) So malam ni tak tau lagi nak buat menu apa... Tengok keadaan.... Dah now sambung kerja lak... Daaaaa ;-p

No comments: