Thursday, June 23, 2011

Dating Bersama Aaron Aziz Tengok KL Gangster

Ayayaiiii... Assalam u ols... Semalam beauty dating ngan Aaron Aziz tau... Tapi aaron aziz versi jawarianz... Ekekekeke ;-p

Ekceli semalam beauty memang da plan nak tengok movie tapi bukan cite kl gangster memandangkan cite tu start kul 10 lebey so beauty ubah plan nak pegi beli drawer sebabnya kain baju kami nih dah tak de tempat dah nak sumbat... Yang ado tak muat...;-p So we ols pun pi lah tesco mencari barang yang dikehendaki... Sudahnye tak beli pun.. Sedia maklum incik hubby saya nih cerewet sikit... Drawer yang hado tak memenuhi piawaian yang dikehendaki... huhuhuuu ;-p So sudahnya kami beli tempat letak beras... Wahahahaa!!! lain yang nak dibeli pegi lain yang dapat ;-p

After that we ols berdua pegi lah cari tempat dinner... For now beauty tak boleh pegi makan tempat yang terdedah sangat dengan habuk especially tepi jalan... Doct suruh jaga sebab takut nanti kuman masuk lagi dalam anak tekak... Aduyai... =( So we ols pi ioi mall dengan hajat nak dinner kat situ je sambil jalan-jalan... =) Ajak makan KRR dia kata tamau, ajak KFC katanya da selalu, MC D pulak katanya nak makan nasik sudahnye dia teringat ada satu kedai makan kat sebelah wayang... Haaaa then we ols menyusul kesitu... Dan we ols mamam benda nih...

*

*

*

*

*

(oke blog wat hal jap tak boleh nak haplod pict... later haplod k ;-p)

Sambil-sambil tunggu makanan sampai tu dah alang-alang duk sebelah wayang kan terus tanya hubby... "b nak tengok KLG ke??" pastu dengan lajunya dia jawab "ngam jugak.. redah ar.." terus dia pegi beli tiket.. Rupenya wayang start 9.45 so banyak lagi masa... We ols pun makan-makan sambil gosip-gosip... Huhuhuh.... Me & Mr. Hubby memang suka begosip berdua... Ayayaiii!!! ;-p After mamam we ols layan pulak kerusi urut Gintel... Wahhhhh memang menggunakan masa sebaiknya kan... Sedap gila duk atas kerusi urut tu....;-) Sampai masa we ols masuk panggung movie da nak start.... =)

*

*

*

*

*

(gambar kerusi gintel pun tak boleh haplod... grrrr)

Cerita KL Gangster ni oke lah kot... Best sebab de aaron aziz, zizan & yang pegang watak ajib tu... Maybe beauty tak berapa suka sebab tak suke tengok samsul dalam tu yang for me terlalu poyo... Sampai masa si Malek tu belasah dia beauty puas hati betul... Ahahaha... Emosi tengok cite... ;-p The rest is ok la... Maybe sebab jiwa beauty bukan tuk cite ganas-ganas kan.. Hohohohooo ;-p Tapi Aaron Aziz memang sangattttttt lah ensemnye... Ihik ihik ihik.... Beauty tenung sampai hubby dengki tutup mata beauty ngan tangan dia... hempesss betol... ;-p Memang betul-betul dengki...;-p

Then balik umah penat hubby paksa mamam ubat then sleeeeepppppp.....;-) Kene paksa sebab semalam malas makan ubat walhal batuk da macam mak nenek...;-p K lah u ols, happy working... Continue story lain nanti ;-)

3 comments:

Jojoe said...

dah tengok gak citer ni... okla..sebab tak minat sgt genre camgitu...tengok atas pemintaan org jer..hehehe

misz beauty said...

Tu la tu kan.. Beauty pun tak bape suke cite cam gini.. Romantik ke lawak ke best la kan.. ;-)

Jojoe said...

ya betullll...romantik best..horror pun okeh..hehehe