Tuesday, June 07, 2011

Bila Suami Jadi Dot Dot Dot...

Eceh... Tajuk kemain cam nak buat filem kan... Ape daaa beauty nih... Belakon pun tak pandai ni kan nak buat filem... Tak pe lah janji pandai reka tajuk...;-p

Bukan pe, malam tadi hubby duk buat editing pict-pict client nya... Then boleh pulak dia selit buat pict dia yang beauty amik tak silap beauty last year lah...Pastu dier sengih-sengih... Biasanya bile dier buat editing ade seteng pict dia akan bagi beauty dalam usb tuk beauty haplod... Sekali tadi beauty bukak ada pict dia sekali... gile glemer betol somi ai nih... coiii ;-p Nak tengok tak dia jadi ape?? Haaa jap jap jap....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dah tak de keje amik Zaes punya topeng...;-p

Kejadian berlaku masa birthday party Roxychick last year.. Layan bbq lamb yang yummy.... ;-) Ni lah dia my incik hubby yang kengkadang bukan betul kepala nak layan dia... Teringin sangat nak topeng tu kan... Tak pe nanti birthday you ai kasik eh bb...;-p Ada beberapa pict lagi yang dia kasi tapi pict beauty sendiri la... So simpan la dulu later-later baru haplod ye ye ye..;-p

Oke u ols... Sekian merapu tuk kali ni.. Daaaaa ;-p

No comments: