Tuesday, June 14, 2011

Beauty dan Hazama???

Ahahahaha.... gile verangan... Stop stop stop... Name tah beauty ngok ngek cenggini... Udah-udah le gile bayang puan beauty oiii.... Uwekkk uwekkk uwekkk ;-p Semalam Mr. Hubby sibuk nyanyi lagu Cinta Agung Hazama konon-konon nak ganti hazama la tu... Huahahah!!!!! Oke lah beauty ngaku this is 1st time beauty gila dengan pelajar AF... eksited noksss... sebab dia ai nengok AF balik ari tu... =) Bukan lah gila sampai jatuh cinta pun... Just suka dengan style dia... Sempoi, tak de nak cover macho ke hape... (puji leih hoke harap dia komen kat sini... wakakakaka ;-p) Dan punye lah ketinggalan beauty nih baru tau lagu Pokok yang best gile tiap-tiap kali kuar radio duk sibuk cari sape penyanyi nye rupenye hazama feat ngan Meet Uncle Husin.. Tak aci tau beauty tau lambat.. Huahahaa!!! Sore dier memang buat beauty terbuai... Oh ye, kalo nak tau punye sibuk hubby nak nyanyi lagu Cinta Agung semalam siap dia kata dia nak pi balajar nyanyi... Huahaha!!! tak yah buang duit, beauty pun boleh ajar dia nyanyi.... Kan bini dia nih pun retis jugak!! Wakakakaka ;-p Jom jom kita layan lagu Pokok nih... beauty duk cari Vclip dia yang betul tapi tak jumpa-jumpa so layan yang ni je la oke...;-)


No comments: