Tuesday, June 21, 2011

Balik KL Sudahhhh....

Assalam and hye u ols... Sambung lagik cite semalam.... Yeahhhh... Ahad kelmarin beauty baru balik KL... Naik bas 2 tingkat... Jelita... (nak jugak tu ada kaitan ngan beauty... huhuhuuu ;-p).. Gayat tak payah cite... Sepanjang jalan berzikir, mengucap segalanya la.... Huhuhuuu... Aunty hantar sampai butterworth... Sian dier betul-betul sampai bus station kete wat hal tak boleh lock... Rupanya bateri dah kiok... Terus call uncle... We so sory achik tuk semua kesusahan... Tq so much sebab susah-susah attend kitorang... =)

Sebelum balik tu pepagi after subuh mummy masuk my bilik ajak buat nasi lemak & sambal sardin... Yum yum!!!! So weols bedua pun masak la for breakfast kan... Biasa la mummy beauty bukan boleh duk diam... Tak pasal je pepagi buta kene pegi potong daun pandan... Ihik ihik ihik... Kul 12 lebey cenggitu baru gerak ke bus station.....

Lalalaaa.... ;-p

Before balik hambik pict ngan budak tecit nih dulu ;-p

Me & Mummy tengah tunggu bus...=)

Mummy dalam bas... (macam dak tecit asik tanya bape jauh lagi nak sampai KL..;-p)

Before betolak tu we ols mamam lunch la dulu kan takut dalam bas nanti kebuluq... Sambil-sambil tunggu uncle sampai... Tapi kami kene tinggalkan jugak my aunty before uncle sampai sebab bus da nak datang... Sian dia.. Tapi masa nak betolak tu kami da nampak uncle sampai... Alhamdulillah..=) Sampai KL around 7.15 pm... Daddy yang datang hambil last min dia kata nak dtg amik... Lil sis pulak continue dating ngan bf dia...;-p Tu je lah kisah nye... Today beauty rest je kat umah... So u ols happy working ;-)

2 comments:

Puan Jiha said...

comelnye beauty pakai tudung ;)

misz beauty said...

Ayakk!! Tq puan jiha.. Simple2 je beauty kan baru belajar ;-)