Saturday, May 14, 2011

Sesi Mengemas Rumah

Fuhhhhh!! (sambil lap peluh yang meleleh-leleh)... Haaa beauty baru siap kemas umah kat atas tu ;-p Today beauty tak de kemana-mana.. Mr. Hubby pulak sibuk antar servis semua moto-moto kami yang ada.. So ape lagi bila dia tak de rumah so sesi dan misi mengemas menjadi senang la... Beauty nih jenis tak boley stick lama ngan satu environment.. So bila tergerak nak ubah kedudukan sofa semua beauty kerah tenaga buat sendiri la kan.. Beauty tak kisah buat keje sorang-sorang lagi senang tak de orang kacau dan tekun sikit buat keje..

Barang kat umah beauty tak de lah banyak sangat tapi pecah peluh jantan gak la nak kemas... Ari tu buat bilik khas tuk baju, kasut n beg pun seharian tu pun besambung-sambung sampai siap sampai badan bau acem... Huhuhuu... Ruang tamu beauty simple je cume bile da masuk bab mengelap habuk sume tu memang parah jugak la kan.. Da lah sambil mengelap sambil bersin-bersin.. Huhuhuu ;-p oke la janji pas sume siap rasa selesa kan.. Beauty nih kalau boleh nak duk umahhhh je kalau umah da bersih canih... ;-p rest minda dan badan.. Ye la asik keje bejalan, bejalan keje... Boleh lemau badan.. ;-)

Oh today beauty panaskan sardin yang beauty masak malam tadi je for brunch.. Maklumlah makan sorang kan so tak cerewet sangat.. Huhuhuu.. Tapi kene masak gak petang ni for dinner kecuali hubby ajak dinner kat luar.. Wohoo ;-p tak pe la beauty suka standby masak kat umah.. Sebab if makan kat luar pun dia still makan kat umah especially tengah malam... ;-p oke u ols.. Selamat bercuti dan berehat.. ;-)

6 comments:

l a l a , S h a h e i l a said...

kemas dan cantik lah..

misz beauty said...

Tq dear.. Biasa2 aje ;-)

Jojoe said...

xsabar nak kemas umah sendiri lak... hehehe

misz beauty said...

umah sendiri lagi best... boleh buat sesuka hati nak letak wall bagai... ayayai!!!! nnt da kemas kasi beauty tengok pict ye...;-)

Anonymous said...

luv to read ur blog.....

misz beauty said...

tq dear anon =)