Sunday, May 29, 2011

Saturday fever

Hye dear bloggers and friends... Beauty punya sakit tekak tak oke lagi... Uwaaaaaa!!! ;-( oke2 tamo cite pasal sakit.. Mau cite pasal semalam punye ceritera.. Che wahhh... Ceritera gitu.. Semalam beauty folo hubby's doing hes job.. Shoot wedding dari pagi sampai petang.. Pastu shoot drag race daro petang sampai subuh... Sudahnya beauty flat duk dalam kete menahan sakit balik umah terus telan ponstand then terus taidooo... Hui!! Gile semalam flat sampai nak bukak mulut pun tak boleh kerongkong ni rasa nak meletup...

Alhamdulillah semalam sesi shoot solemnization bad and fida berjalan lancar... Petang area Ampang hujan so we do indoor potrait.. Comel sangat pengantin ni.. Senang je nak disuruh belakon posing bagai.. Tengok je la pict kat atas yg beauty attached tu.. Hehehee.... Congrats to bad and fida.. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.. :-) beauty lak tak sabar nak tengok hasil yang kuar..

Today beauty duk umah rest before pi klinik amik ubat lagi... Bb pepagi lagi da kuar shoot cubprix.. Malam ni ada shoot wed lagi.. Sian dia 2 hari ni siang malam bekerja... So u guyz out there kompom banyak nak attend kenduri maklumlah da start cuti sekolah.. Enjoy your weekend ;-)



Sent from my iPhone

No comments: