Thursday, May 12, 2011

Pantas & Garang - Fast & Furious 5

Morning u ols... Yes yes... Beauty pegi dating malam tadi with Mr. Hubby... Pi nengok wayang cite super duper maveles nih... I give them 200% stars... Best sampai beauty tercengang, ketawa dan tekejut sikit.... Tessss!!! Beauty memang tak penah tinggal cite nih dari Fast to Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious Tokyo Drift, The Fast & The Furios 4 and last one Fast 5.... Dan beauty start suka gila bila tokyo drift ada... Sebab ada Han... Whoooohoooo.... Memang cair dol... Orang sibuk suka si vin diesel la, brian la... Beauty tetap suka han... Ilek cool jek..;-)

Dulu beauty suka sangat bawak kete laju-laju... Kalau kuar konvoi ngan kelab dah macam jantan bawak... Hik hik hik.... Tapi semenjak beauty nye kete tebabas nak tebalik tuh beauty seriau... Padehal masa tu bawak 60km/j jek... Maybe sebab jalan licin kat putrajaya tu kan beauty tebabas time corner... Dah la sensorang, tapi alhamdulillah beauty tak panik dan tak de perkara serius yang berlaku... Then drive balik dengan cool walaupun dah mengucap panjang... Balik umah mentua bagi tau kat MIL terus dia bising nape tak suruh abang datang tengok la ape la... Ilek la, insyaAllah masih boleh berdikari... Mudah-mudahan tak de perkara buruk berlaku cenggitu lagi.... =)

Oke dah melalut... Back to the title... Sesape yang belum tengok, pi lah tengok... Beauty ni pun da lambat baru nak tengok sebab masa baru kuar asik full last-last pi tengok THOR... Balik dari singapore baru dapat tengok... Tak pe janji dapat tengok dan puas hati walaupun lengan asik dikuis kuis pakcik Fizzy Ilham tu dengki isteri dier tengah sonok layan movie... Nasib beauty tak geram geget tinge dier... huiii ;-)

Hero utama... Tak dinafikan si Vin nih punyai senyuman yang manis ;-) Si Brian lak mata menggoda... ;-p

Reunion... Oh sayang nya Suki tak de... Oh i love Suki sempoi...

Nih skandal terbaru saya... Mr. Han... Muahahahaaaaa ;-p Tengok la tu cool ajek... ;-)

So pasni agak-agak ade tak fast 6? Wohooooohoooo... Kalau ada pun ape salah nya... Tapi make sure suki ade la baru ngam!! Pastu watak han lama-lama sikit... Ihik ihik hik... ;-p Oke u ols selamat menonton bagi yang belom menonton... ;-)

No comments: