Friday, May 27, 2011

My New Baby...

Ehem... ehem.. ehem... Oke-oke beauty tau beauty tengah telebey excited... Sebab nye baby idaman beauty yang beauty tunggu almost 2 month da dapat kat tangan... Very the very excited!! Esok boleh melaram ye u ols... (tengah-tengah susah hati ni pun bole lagi nak melaram kan... my camera missed place :-(...) Now my handbag da sama brand ngan jam tangan... Pasnih nak sunglasses MJ pulak boleh tak Mr. Hubby? ;-p Oke-oke... Jangan nak hover kang ade je mulut yang mengata kan... maklumlah people punya mulut tak boleh tutup... Tempayan punye bole la even tutup guna tutup periuk... hohohooo ;-p Beauty bukan nak menunjuk or riak just nak share my happiness today... =)

parcel arrived!!

Tadaaaaaaa...;-)

Sangat remaja kan?? Ye lah ai still belia u ols...;-p

Oh ye cite pasal belia, esok start perhimputan Sejuta Belia kat putrajaya kan... Then our university terpilih untuk jadi penginapan peserta-peserta konvoi from seluruh pelusuk malaysia... So memang TAK la kan nak masuk area sini ari sabtu even jalan pintas ke rumah mummy... Sanggup pusing jauh... Beauty tak join kot perhimpunan tuh sebab this saturday sunday ada job lain follow Mr. Hubby... Konon nak pi lah jugak sebab kompom kengkawan ramai pi sana kan... Wat to do.. We have more important thing to finish... So pada yang tak de ape-ape pi lah sokong perhimpunan tu... Banyak gak aktiviti kabarnya...

So u ols... Selamat bercuti... Jaga diri... Love u ols... Muackkksss!!! ;-)

6 comments:

Saya Punye said...

kak az... dari mana ni? adakah dari princessvictoriastylo? santek2!!

misz beauty said...

yes darling... dari sis vee.. =) nih dah gila juling mata kak az nih nak order lagi.. mampus kene marah cam ni ngan abang... hohohooo

Saya Punye said...

yes! sangat tepat tekaan saya! tiny pun dh usya gak nih.. hihi.. abg x mrah, syg bini... hihi

misz beauty said...

hehehee... nih yg nak order nih kompom buntang bijik mata dia diluar jangkaan..;-p

Anonymous said...

you really had an awesome taste...very nice...-afie

misz beauty said...

heheee... tq dear ;-)