Wednesday, May 25, 2011

Kenapa Ye?

Dah 2 minggu hapdet blog... Tak tau u ols perasan ke tak beauty dah tak de letak muke beauty kat mana-mana pict lagi... (macam la orang nak amik tau sangat kan..;-p) Last pict pun masa gi Singapore ari tu... Padehal selalunya beauty punya muke kompom ade setempek dua tempek kan.... Wohohohooo.... Bukan nye nak gile glemer atau nama... Saje nak glemer jugak even tak glemer... Huahahaha... Ntah ape yang beauty merepek meraban.... Bukan pe u ols, beauty sendiri pun tekujat sikit ngan perubahan muka beauty nih... Sebab pe?? Ade lah beauty buat plastic surgery... huahahaha!!! gile kau.... plastic surgery tuh.... ye u ols, tetibe lak laki ai tu nok baik hati kayo bonar nak sponsor ai tuk buat plastic surgery... katanya bagi betambah cantik macam angelina jolie... Wahahahahaa..... Ye lah kan, beauty tau muke beauty tak lawo... Tu sebab la letak nama beauty @ cik cantik... Muke tak lawo tak pe janji orang panggil nama lawo... Ehek ehek hek..... Gedik tol ai nih...;-p Sebagai suami dia sanggup buat ape je untuk kekalkan kasih sayang dia... Cheeee waaaaahhhh.... ;-p (dia terima ai dengan hati ikhlas tau lawo tak lawo tapi katanya lawo lagi bagus... wahahahahaa ;-p)

Nanti lah u ols ye, bile muke beauty da pulih dari kesan-kesan plastic surgery nih beauty kasi u ols nengok ye ye ye... Kompom ramai pakwe-pakwe lain tepikat ngan ai especially pak-pak tua yang kaye raye gatal... ;-p tapi like owest me tetap setia pada yang satu tak de nak menggatal-gatal miang menggedik kat laki lain... huhuhuuuuu ;-) Mulut kau tak dak insurans ke beauty oiii..;-p Tak pe kutuk diri sendirik... Plus bukan kutuk bersuara pun kutuk dalam hati... Sebab mulut tak boleh becakap.... Hehehehee ;-) So buat masa nih ai letak ler gambor minah yang memang dah glemer ni dulu ye... Suke betul nengok cite Salt tuh dier belakon even nengok berulang-ulang.... huhuhuu ;-p (dah macam pah bedah yeo pulak puan beauty nih... huahahaaa;-p)

Ha kau dari belakang pun nampak muke dia yg cantik Allah cipta

tapi cantik lagi kak Wardina Safiyyah ni kan... sejuk mata memandang... ;-)

*dua-dua pict kredit to google*


Oke la... Masa tuk balik detim ngan somi terchenta.... Daaaaa u ols... ;-p

2 comments:

cik paja hanim said...

cite salt tu best and i loike angelina coli..eh..silap..jolie..heheh

misz beauty said...

heheh... tau xpe ;-)