Wednesday, May 18, 2011

Kejelesan Melanda


Assalam... Hye u ols... Dah petang-petang ni keje da setel kan ilek-ilek tekenang sesuatu... Aduyai!!! Ye lah u ols... Tadi beauty call mummy... Konon-konon nak balik lunch kat umah mummy today memandangkan dia dah tak keje kan... Kompom dia masak best-best... Sekali boleh tak dia gelak-gelak said..."mummy on da way nak pi fraser hill"... cis!!!! tak aci tau... Semenjak dua menjak nih dua-dua laki bini nih tak keje... Kemain lagi mengulau pusing 1 malaysia... Buah tembikai betol!!! ;-p Last week pi cameron, minggu sebelum tu pi port dickson, pi genting... Huish tak duduk umah la katakan... Everyweek honeymoon... Ini tidak adil woooo ;-p

Seronok kan jadi diorang... Tak yah pening pikir keje dah... Menghabiskan hari-hari "kilauan emas" diorang berdua-duaan romantik-romantik tanpa pikir anak-anak yang dah besar panjang.... Beauty wish to have a romantika d'amor relation with hubby seumor hidup... tak kisah la dah anak 2 3 4 pun... Or dah tua still lagi jalan pegang tangan... =) macam kat singapore hari tu kami pegi orang-orang tua kat sana sangat romantik... jalan kat shopping mall pegang tangan atas escalator boleh kiss wife dia... Oh soooo suwiiiittttt!!!!! Hubby beauty pun lebih kurang jek memang suka cenggitu kengkadang naik segan kat public dia suh kiss dia... Ye lah kan, we ols nih da la kalau jalan orang kata kami belum kawen... Macam bujang aje... Huhuhuhuu.... Hubby kate nantak diorang la nak kata ape, kita da kawen... Ai ikut je ;-)

To my dearest mummy & daddy... May Allah bless both of you... We your doters & the only your son in law always pray for your happiness... Theres no others thing can make we happy when seeing you happy... =)

I love you both mummy daddy ;-)

8 comments:

Anonymous said...

Semoga ur mum and dad hapy hapy and happy for ever n ever ..i noe ur mum before...life is hard for her before....and hope this new life can make her b a most happiest mum in the world....she deserved it...
and hope all the wish comes thru....and new born baby in their life will coming soon as her new wish insyallah...

misz beauty said...

dear anon,

thanx for ur pray and wish for my mum & dad... May Allah bless u too...

how i wish i can noe ur name... thanx again on behalf my mum... =)

Jojoe said...

smoga beauty n hubby pun akan kekal hepi bsama sampai bila2 mcm your mom and dad...aminnn

misz beauty said...

amin amin amin... tq my dear... =)

Anonymous said...

hai..cik cantik....just let am b an aunty..and b as anon...and everyday am flw up ur blog...sometimes if no write from u..i just wonder..why ....?are u sick or....anyway..am hapy u already married and how beautiful ur life now...syukur alhamdulilah...and adik...dah besar and cantik as u and ur mum....apapun...wish u and ur hubby cepat2 dapat baby..and for ur information too i do promote ur husband to all of my frens whole malaysian...coz ur hubby was a telented...genius photographer.... hasil kerja ur hubby so cantikkkkkk...as ur name cik cantikkk...ok lah cik..aunty gtg..see then...

misz beauty said...

hye aunty... besar hati sgt dpt tahu aunty suka singgah blog saya... and amik tahu perkembangan saya.. sakit or wat eva... terima kasih untuk semua doa dan pujian... insyaAllah berkat doa semua akan termakbul permintaan kita... and thanx for promoting my husband... u such a great aunty ;-)

aunty take care... may Allah bless you... muackkkssss ;-)

Anonymous said...

May Allah Bless u too....ur mum ur dad..and adik....
ok..aunty akan sentiasa flw up ur blog..and 1 more thing...aunty dah vote ur particapate on Pantene contest...siap suh my lil sis...anak2 buah vote for you....hehehe...even u kira chubby compare frm others...nama pun hair contest..xkan nak kira kita chubby ker idak kan...its unfair lerr kan...
anyway...have a sweet nite dreams...muakssss....

misz beauty said...

tq tq tq aunty ;-)