Wednesday, May 11, 2011

Funny Key Words...

Oke ini memang lucu... Maybe sebab last entry tu beauty de state bikini bar kat siloso beach kan jadi bila orang-orang ni search masuk ar sekali kan... Tapi kan depa nih memang tak de keje kan pi search bende cenggini... Ihik ihik ihik...;-p Kalo da honeymoon tamau pakai pape pun bole la dik... Dengan syarat dalam bilik je la u duk bedua with ur hubby... Huahahahaa!!!! ;-p Penat tau senyum sorang-sorang depan pc tengok cenggini... Huhuhuuu ;-p Dah dah pi main jauh-jauh pakai kata kunci lain.... ;-p

No comments: