Friday, May 13, 2011

Blogger Problem

Oke now update entry guna email je memandangkan tak boleh nak log in lansung kat blog nih depa tengah maintain katanya.. Da la baru dapat picasss from mr hubby potong stim betol.. Huhuhuuu.. Ni pun balik keje kang kompom hubby tanya why tak update entry baru masukkan all the picass.. Nak buek cam no.. Takkan nak beli web host sendiri kan.. Bukan nye bloger tegar and glemer cam redmummy pun yang orang sentiasa nak tau hapdet kan.. ;-p

Oleh kerana tak dapat nak masuk pict lain so beauty kasi pict puding telor nih dulu.. Hihihiii.... ;-p

1 comment:

l a l a , S h a h e i l a said...

skrg dah ok kan..
nak sikit puding tu.. ^^